Speranta moare ultima daca ea face asa si cu alte persoane nu inseamna ca le place. E prietenoasa. Tu poarta-te in continuare frumos cu ea arata-i ca stii sa respecti si iubesti o fata, poate o inviti si in oras si cine stie poate va fi a ta cum am zis Speranta moare ultima Bafta bro
Pai poti vorbi cu ea pe net daca e vreo posibilitate tu fiind in camera te te vei simti in largul tau si mai liber sa vorbesti cu ea si ii vei putea spune atunci ce ai de spus sau ai putea sa te intalnesti cu ea in afara orelor sa petreceti cat de putin timp impreuna schimband cateva cuvinte iar daca sunt cuvintele potrivite se intareste relatia si poate fi un inceput. Dupa parerea mea colegei tale ii plac genu de baieti mai bad boy, daca tu nu poti fi asa atunci poate fi un pas inapoi.
Cu placere stiu din propria experienta. Asa eram si eu inainte cum vedeam ca fata pe care o plac vorbeste cu altii sta in preajma lor eram gelos si numai vorbeam cu ea si aveam de pierdut acum sunt diplomat, sti vorba aia impac si capra si varza. Daca esti intr-adevar bun poate sa stea si intre 1000 de baieti tot tu esti alesul