Sa mearga la sala
probabil e plin de calitati si daca isi mai si lucreaza fizicul te numeri printre norocoasele de prima clasa
Ma simt atrasa de el il plac...dar nu si sexual. ma gandeam ca trebuie sa simt acel ceva macar la preludiu.
Dacă nu ai făcut dragoste nu poți simți acel ceva, depinde, poate tu ai o problemă din punct de vedere psihic, gândul că poate duce la mai mult te face să nu simți nimic.
Incercati sa aveti mai multa intimitate si in acea intimiate sa incercati sa dati frau liber imaginatiei
Păi e cam greu de explicat... nu totul se rezumă la sex trebuie să știi asta... până nu încerci de câteva ori nu ai de unde să știi cum e.
Nu ai pentru ce, dacă vrei să mai discuți știi unde mă găsești
Daca iti place si cum arata (fizicul lui) atunci incearca sa-i cunosti corpul, incearca sa gasesti parti din corpul lui care iti place mai mult, atinge-le, creaza-ti fantezii cu el, asta conteaza cel mai mult, sa incerci sa ai fantezii cu el si mai devreme sau mai tarziu o sa-l doresti! Dar pana nu il doresti sa nu faci sex cu el ca s-ar putea sa fi foarte dezamagita!
Parerea mea pentru a mentine o relatie buna, 50 la suta se bazeaza pe sex! Deci daca tu nu ai sa-l poti dori niciodata, atunci el va simti asta si dupa un timp se va plictisi de tine si stii ce urmeaza nu trebuie sa mai spun...
Asa ca fa eforturi sa-l doresti, daca ti cu adevarat la el!
Nu stiu cati ani ai, dar te-ai bagat intr-un joc numai de dragul de a fi in radul lumii. Fa bine si elibereaza baiatul, nu-l mai chinui.
O fi mai neindemanatic, sau nu stie cum sa faca o femeie sa se simta - da, femeie. Pai si una si alta se pot corecta, pentru prima ii mai trebuie experienta, pentru a doua ii trebuie un pic de indrumare din partea ta... stii ca o relatie, ca sa tina, este nevoie de comunicare? Si poti sa ii dai si un exemplu, ca la matematica: Ii iei manuta, o pui pe problema si rezolvi pas cu pas.
Din moment ce iti vei incepe viata sexuala vei vedea ca altfel vor sta lucrurile, o sa simti si atractia aia...
Inseamna ca dupa 4 luni iti place numai sa te joci cu puta, ca si cu orice jucarie.Asta inseamna 1/ ca nu-l iubesti si ca sa te cotaesti nici nu e nevoie 2/ esti frigida si clitorisul tau nu simte nevoia sa fie mangaiat, desi nu stiu la ce s-ar referi preludiul3/ o s-o dea omul pe laba si n-o sa mai aiba nevoie de tine.Ai facut o victima.Treci la urmatorul.
Pai te mangaie?
Nu poti sa te exciti doar cand te ia in brate.
Trebuie sa faca mai mult.
Din moment ce ai zis ca-ti place fizic evident esti si atrasa sexual de el. Poate esti frigida.
Eu am 19 ani iar el 20... nu vreau sa il chinui tocmai de asta am pus intrbarea pentru a rezolva cumva problema asta. daca exista sanse voi incerca daca nu nu ar avea rost cu toate ca tin al el
Pai. ori esti atrasa de sexul opus. ori nu ai chef sa iti pierzi virginitatatea
Da am fost atrasa de fostul... dar era cu 9 ani mai mare ca mine. si in momentul preludiului comunica cu mine si nu stiu era altfel da ma atragea sexual...
linarkfts întreabă: