anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o nelamurire... pe 1 august mi-a venit menstruatia... iar la fix o saptamana adica pe 12 august am facut sex neprotejat iar el si-a dat drumu de doua ori. care este riscult unei sarcini? luna asta menstruatia mi-a intarziat o singura zi

Răspuns Câştigător
| Ada_Kertesz_1992 a răspuns:

Ai putea ramane insarcinata si asa. Poti sa ai menstruatie pe tot parcursul sarcinii si chiar poti sa ai o menstruatie normala, fara intarzieri foarte mari.Aia e hemoragie care se confunda cu menstruatia.Cea mai buna solutie e ca sa te duci la farmacie si sa-ti iei un test de sarcina.

11 răspunsuri:
| MrAlex a răspuns:

Sigur ramai insarcina...ptr ca si-a dat drumul de 2 ori sad sorry

| bogdanx7 a răspuns:

Tinand cont ca nu ti-a intarziat doar o zi, nu cred ca ai nimic

| Zoya333 a răspuns:

Nu neaparat trebuie sa ramai insarcinata. Trebuie sa faci un test. Nu te speria asa din prima...gandeste-te ca multe femei se chinuesc ani de zile sa ramana insarcinate. Oricum erai in perioada fertila lucru prost pentru tine. Testul de sarcina costa in jur de 10 lei. atunci de ce nu te-ai gandit?straight face

| anonimby a răspuns (pentru Zoya333):

Am facut un test dupa doua saptamani de la contact, dar am inteles ca trebuie sa-l fac dupa ce imi intarzie menstruatia thinking

| Codyx a răspuns:

Iti pot fi nas?

| oanaoana23 a răspuns:

Maxim asta. exista sute de metode de contraceptie.

| allynNa20 a răspuns:

Cum? De la 1 august la 12 august e fix o saptamana? Ma rog...Ai sanse sa ramai insarcinata, mai ales daca ai ciclu neregulat, pentru ca,(virgulalaughing) cam in perioada asta are loc ovulatia. Daca pana la urma ti-a venit, inseamna ca nu ai ramas totusi. Dar mai bine fa-ti un test de sarcina pentru ca sunt cazuri in care in primele luni mai vine ciclul la o femeie insarcinata.

| anonimby a răspuns (pentru allynNa20):

Am gresit eu spunand fix o saptamana m`am grabitlaughing se mai intampla

| anonimby a răspuns (pentru allynNa20):

Pai pe 1 mi-a venit si m-a tinut pana pe 4, si abia dupa o saptamana s-a intamplat...

| Zoya333 a răspuns (pentru anonimby):

Mai fa un test acum sa fi sigura. sa fii calma, cum ti'au mai spus primele luni de poate sa-ti vina menstruatia regulat. asa ca repeta testul.

| allynNa20 a răspuns (pentru anonimby):

Nu stiu ce sa-ti zic...ca sa fii sigura, mai bine fa-ti un test de sarcina sau du-te la medic. O zi buna sa aihappy