Cel mai bine ar fi o "vacanță" de la ambele relații!
Cere de la amândoi o lună de pauză. Fără telefon, internet, contacte cu ei!
Te aduni, iei un caiet studențesc, împarți cu linia foile la jumătate și în capul coloanelor scrii numele lor, în stânga și dreapta.
Apoi începi să scrii la fiecare ce defecte, calități au, motivele pentru care i-ai vrea și altele.
Altfel, nu îi înșeli, minți pe ei, ci pe tine!
Apropo, cine fuge după 2 iepuri, nu prinde pe nici unul!
Vezi ca nu cumva amândoi să se sature de jocul tău indecis și să rămâi singură!
Evident ca nu iubesti pe nici unul dintre ei, odata ce ti-ai facut o noua relatie in pauza scurta de 2 saptamani, si nu stii inca daca sa te intorci la fostul sau sa ramai cu actualul.
Cauat-ti o relatie noua, una unde sa stii clar ca-l vrei si te vrea.
Ca fpt divers:
Plansul nu face sens intr-o relatie de iubire, daca pleaca tata pe luna, sau bunica la piata!
Ar fi f.mult de spus, de la gen gramatica la gen maturitate si inteligenta emoțională.
Varianta scurta, esti gen imatura si cu probleme.
Tie nu sfaturi iti trebuie ci gen minte.
Dacă ai iubi pe unul dintre ei, ai ştii răspunsul singură. Soluţia e să spui amândurora că i-ai înşelat pe fiecare ib parte, sa îţi ceri iertare si să îţi cauţi pe cineva pentru care chiar să ai sentimente reale, nu îndrăgosteală ieftină, şi să îl respecţi şi iubeşti cum merita.
Poti sa ramai singura o perioada pana apare o persoana pe care sa o iubesti. Nu inseamna ca daca ramai acum singura asa va trebui sa fie mult timp de acum incolo. Teama asta de a nu ramane singuri ne face sa pierdem mai mult in viata caci nu sti pe cine ai putea intalni. Poate ca daca te desparti de actual isi va da seama la randul lui ce pierde si va lupta el mai mult daca nu se intampla poate e mai bine asa. Cu tipul celalalt nu are rost din moment ce nu simiti ceva pentru el
Nu i-am înselat!
An fost cu acel băiat când eram singură.
Iar ei între ei știe.
Actualul știe că am avut o altă relație. iar fostul știe că am fost cu el și înca sunt. dar el speră sa fiu singură să pot fii cu el. Eu chiar îl iubesc pe tipul ăsta. altfel nu as sta cu el... cand stiu ca pot gasi ceva mai bun?
Eu știu clar că îl vreau pe actualul! Și chiar îl iubesc... nu a fost o pauză, a fost de fapt. dar nici el și nici eu nu am știu ca a fost o pauza. ne-am impacat amandoi din cauza dorului pe care il aveam reciproc. nu stiu asta pentru ca. teoretic mi-ar fi mai bine cu fostul, dar practic mi-e mai bine cu actualul?
Uneori din păcate nu e de ajuns iubirea mai contează și cum te înțelegi cu persoana respectiva căci degeaba va iubiți dacă nu reușiți sa va înțelegeți. Poți sa mai încerci în cazul asta, prin comunicare sau prin alte fapte sa l faci pe actualul sa înțeleagă unde greșește și sa fie mai bine. Sa lase fiecare de la el.
Da-mi voie sa ma indoiesc de iubirea ta pentru actulalul.
Dupa cum ai descris situatia mai sus si dupa cum ne intrebi ce sa faci, iti spun clar ca tu nu iubesti pe niciunul, probabil ai ceva avantaje cu actualul, dar clar nu se poate numii iubire.
AlexEjmecheru întreabă: