Salut, simt povestea ta si as vrea sa o descrii mai pe larg inainte sa raspund la întrebări. Poti sa imi lasi mesaj privat aici pe TPU si sa te contactez eu?
Sinceră,nu știu ce să mai spun. Poate e foarte indecisă. poate îi pare RAU dar nu știe ce sa daca,după cum si spus e foarte matură fiindcă a avut o copilărie grea, acesta ar putea fi motivul. Nu sunt eu psiholoaga dar, din experiența mea, asta e cauza. Ea te iubește, tine la tine câtuși de puțin. Dar cu gelozie nu faci treabă bună...te sfătuiesc să o lași în pace, bine ai făcut că i-ai dat block. poate tu s3 va face mila de ea și vei ceda la un moment dat,nu știu, poate te va căuta în altă modalitate și te va convinge, SA NU O CREZI! Se vajuca toată viața cu mîntea ta, bineînțeles dacă o vei lasa.
Poate va realîxa că a greșit, dar sa nu te mai gândești la asta, viața merge înainte, sper că te-am ajutat.
Daca cumva veî avea nevoie de sfaturi sau nu ai înțeles ce ți-am spus căutăm pe Instagram :deny_stefy
Paa
Poate va realiza că a greșit dar nu cred că va mai conta, fiecare din voi a hotărât că nu puteți fi împreună, că drumurile voastre nu se intersectează.
Mai bine ai încerca să o uiți, să nu o mai cauți.