anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,...TPU.
Am o poveste mai complicata dar frumoasa si foarte scurta, acum trei verii m-am inscris la o tabara de vara unde mai multi adolescenti care au peste 14 ani pot deveni ajutori de animatori sau chiar animatori.(Prin animatori ma refer laadolescenti care ii ajuta pe copii sa faca diferite activitati sau jocuri...)Ma rog, aici exista 4 echipe de culori diferite(albastru, rosu galben si verde) iar eu eram in echipa albastra unde eram copil si am intalnit un baiat care avea 14 ani (eu aveam 11 ani) si am devenit prieteni foarte buni.
Timpul a trecut si a trecut si vara ceea ce inseamna ca s-a terminat si tabara de vara.
A trecut si toamna si iarna si primavara si a venit iarasi vara asta inseamna ca incepuse si tabara de vara.
Din nou l-am intalnit pe acel baiat (numai ca erau vreo doua schimbari majore: el se maturizase si era ajutor de animator in timp ce eu aveam 12 ani si nu puteam fi decat copil, ma rog asta nu conta). Insa am uitatsa zic un detaliu:
-acea tabara de vara dura 4-5 saptamani
Revenind:
-Prin a doua saptamana ma indragostisem de acel baiat, insemna totul pentru mine, era cel mai important si scump lucru care exista in viata mea, el a aflat ca il iubesc si mi-a zis in felul urrmator:
" Emma, vreau sa fim doar prieteni nimic mai mult, ....nu vreau sa stricam relatia dintre noi doi(de prieteni foarte buni).Ok?
[Dupa care m-a imbratisat],...iar eu m-am dus undeva si am inceput sa plang, dar mi-a trecut.
Daaar dupa vreo trei zile mi-a zis ca a facut o mare greseala, si cand sa plec m-a cheat si mi-a zis asa:"Da", eu l-am intrebat:" Ce da?!", iar el mi-a zis "Da,... vreau sa fiu cu tine."
Eu in acel moment l-am strans in brate.
Timpul a trecut si noi eram din ce in ce mai fericiti, aaaaa, am uitat inca un detaliu sa va zic:
-In fiecare miercuri sau joi noi faceam cate o excursie.
Ma rog intr-o excursie am fost in paduurea babadag si toate echipele se jucau un joc dar eu am ramas cu el undeva in padure si la un oment dat cand nu eram atenta si ma uitam doar in ochii lui, el m-a sarutat si de atunci poverstea a inceput sa infloreasca din ce in ce mai mult.
Dar pprin august dupa ce se terminase tabara de vara eu si el incepusem sa vorbim cat mai putin si relatiile s-au racit.
Si mie incepuse sa nu imi mai placa de el din cauza ca el are culoarea pielii si mai inchisa din cauza ca este turc.
Si ne-am despartit dar de atunci cand vad un cuplu ma gandecs la noi doi sau cand ma sarut cu actualul sau fostul va deveni in curand ma gandesc la el.
P.S.: El inca ma iubeste si am facut si de vreo 5 ori dragoste!
Ce sa fac?
Va rog fara jigniri.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Emma_3439 a răspuns (pentru paradis89):

Cand am facut dragoste nu aveam 12 aveam 15

| AnnonnyMa a răspuns:

Cred ca asta inseamna ca inca mai tii la el...sunal sau vb pe mess, poate va impacati.

| neutrino a răspuns:

Fa sex mai departe si ai sa vezi ca-ti face bine la cap.

| AlinChiriac a răspuns:

Faptul ca te saruti cu actualul si te gandesti la fostul. Inseamna ca cel pe care il ai nu ti-l doresti/nu te atrage sau poate nu este mai bun decat cel la care te gandesti. Probabil te gandesti la el fiind prima relatie, sau mai bine spus o relatie din copilarie, relatie in care ai investit multe sentimente.

Nimic nu e gresit la asta. Iar faptul ca, vezi diferite cupluri pe strada si te gandesti la el/la voi este din cauza ca nu duci o relatie fericita. Daca ar fi un baiat de care sa te simti atrasa cu toata inima si sa iti dea simturile peste cap, ai uita ca fostul a existat, sau mai bine spus ca s-a nascut. happy