| crystyviper a întrebat:

am o prietena are 17 ani...sunt cu ea de 2 luni jumate si in astea 2 luni jumate "ne-am jucat unul cu celalalt", eu i-am propus sa facem sex dar ea zice ca inca nu e pregatita.cum sa procedez ca sa fac sex cu ea...

10 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Pun pariu ca esti cu mult mai mare ca ea...
O femeie se cucereste cu rabdare si respect, nu prin propuneri de acest gen.
Daca fata zice nu e pregatite eu zic sa nu insisti, asfel risti sa o pierzi de tot.

| Aasdfghj a răspuns:

Dupa 2 luni de relatie vrei sa faci sex? Foarte bine ca te refuza. E desteaptawinking Daca tii la ea ar trebui sa o astepti nu o presezi.

| vasiok127 a răspuns:

Daca o iubesti si o respecti pe ea - Asteapta, nu e nimic rau, timpul este trecator.
Ea te respecta si tu trebuie sa respecti parerea ei!
BAfta

| Alcyon a răspuns:

Doua luni e prea putin, daca pentru ea e prima data. Nu pune presiune pe fata. Ar putea avea probleme, dac-o face fara sa fie pregatita.

| Hαppiηеss a răspuns:

Daca nu este pregatita nu o mai presa.
Lucrurile astea vin de la sine nu cu forta.
Sexul nu este o joaca, implica niste riscuri iar daca nu esti suficient de informat poate avea urmari grave.
Daca nu esti dispus sa o astepti mai bine las-o!

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Inseama ca fata nu este pregatita sa isi inceapa viata sexuala, nu o obliga si nu o forta sa faca ceva impotriva vointei sale.
Daca o iubesti cu adevarat, o vei intelege, iar daca tu cauti doar sa bifezi inca o fata in lista ta, las-o in pace!
O seara bunahappy

| ZuzuMissy a răspuns:

Si mai precis cum te-ai jucat cu ea in astea 2luni? ce fel de jocuri ati facut? detaliaza

| crystyviper explică (pentru ZuzuMissy):

Jocuri mai intime

| Caracter3 a răspuns:

Ar trebui sa astepti raspunsul de la ea!

| ZuzuMissy a răspuns (pentru crystyviper):

Crystyviper ...jocuri inime mai precis ce anume de jocuri?