| BrokenHeart21 a întrebat:

Am o probleemaa si chiar am nevoiee de un sfat rapidd si bun. Poi povesteaa mea e mai complicata dar o sa incerc sa o micsorezbig grin. Acum vreo 9 luni mam combinat cu un baiat de la mine din scoala pe care l-am iubit ff mult dar el doar si-a batut joc de mine. Am incercat sa-l uit sau sa ma combin baieti dar nu a reusit pana cand.....mam indragostiit love struck dar acum 2 zile fostul mi-a trimis un mesaj "ma urasti?" si in timp ce eu scriaam "da normal" el mi-a trimis uin mesaj cu"vrei sa ne impacam?" si a crezut ca i-am zis da la a 2-a intrebare. Si iubitul meu s-a suparat pe mine si sa desp de mine. euu il iubesc ffffffff mult si chiar vreau si eu sa fiu in sfarsit fericitaasadpuppy dog eyes vreunn sfaat? dau funda+vot la cel mai rapidd si bun rasp! si la restul vott

5 răspunsuri:
| Wantyouback a răspuns:

Daca te iubeste cu adevarat nu te va lasa sa pleci. Dimpotriva, ar trebui sa te doreasca mai mult si sa iti inteleaga situatia... Asta daca zici ca e dragoste.

| Sicmao a răspuns:

Explică-i toată treabă şi dacă nu te crede spune-i sincer ce simţi pentru el.

| BrokenHeart21 explică (pentru Sicmao):

I-am ziss dar el nu ma credestraight face

| maniacul3 a răspuns:

Spune-i iubitului tau cea ce s-a intamplat si spune-i cal iubesti cu adevarat daca te iubeste si el la fel de Mult la fel cum il iubesti tu o sa fiti fericiti impreuna

| maniacul3 a răspuns (pentru BrokenHeart21):

Spune-i ca nu vrei sal pierzi si daca spune ca nu te crede intreaba-l dc dc nu te crede incerca sai dovedesti cal iubesti pe el nu pe fostul spune-i