| Shwexxx a întrebat:

Am o problema. Acum s-a terminat scoala, dar in timpul scoli mergeam cu niste prieteni in statia de autobus si stateam acolo ceva timp, tot apareau 2 fete foarte dragute. Par asa cam de a 7a a 8a. Eu sunt la liceu. Si ele rad mult, nu stiu de ce exact dar stiu ca rad, si imi place sa le aud. happy. Intro zi cand numai una dintre ele era acolo, neam uitat lung unu la altul, si ea mi-a zambit larg. happy. Fata aceea imi starneste curiozitatea, chiar vreau so cunosc. Dar nu stiu cum. Eu sunt maghiar si ea e romanca. Desi stiu romana destul de bine. Si stam departe unul de celalalt, asa cred cel putin. Nu cred ca am sansa sa o vad in vacanta, ce sa fac? Sa ma mai plimb pe acolo sperand sa dau de ea? Sau sa astept pana in toamna?

9 răspunsuri:
| NutellaLove a răspuns:

Vei muri singur... Succes!

| TroLoLoLs a răspuns:

Incearca sa dai de ea.Nu are rost sa astepti atata timpwinking

| Mihalache_Gigi_1996 a răspuns:

Deci eu nu inteleg e fata sau baiat, ar trebui sa te plimbi pe acolo poate ai noroc si il/o gasesi funda?

| Morphetamineee a răspuns:

Interesant :]]. Dejá vu... Pai eu zic sa mergi pe acolo sigur vei da de ea, daca ea pe acolo statea... big grin. Nu astepta, daca o vezi nu stiu apropeiete si daca zici ca e romanca, vorbeste in romana in apropierea ei happy. Sper sa te ajute tongue. Apropo, daca locuiesti in Mures, stiu exact cine e acea fata happy. Am o prietena care se tot plimba prin statia de la Electro. cu colega ei happy. iami id-ul si vorbim loveinair_pedracu.

| VreauTilifon a răspuns:

Ofileste-te si lasa-ne romanca, aveti destule caprioare si voi!

+!

| Shwexxx explică (pentru VreauTilifon):

rolling on the floor))))

| Shwexxx explică (pentru Morphetamineee):

Da in statie la electro :o mersi doamne ca ai aparut laughing puppy dog eyes

| LauraCamy a răspuns:

laughingOMG! Daca esti din tg-mures de la electro inseamna ca eu si cu colega mea suntem acele 2 fetelaughing...si fata pe care vrei s-o cunosti e colega mea laughing

| LauraCamy a răspuns:

laughingesti din tg-mures de la electro?laughing...