| OmulDinVis000111 a întrebat:

Buna TPU. Am o problema. Am 14 ani si sunt impreuna cu iubita mea de 3 luni si este prima data cand are ciclu. Ce trebuie sa fac sa treaca peste? Unii imi zic sa o sarut des, sa o iau in brate, sa o mangai pe burtica, pe cap pe spate, altii zic sa ii fac mancare, altii zic sa ii fac cadouri, etc. Fetelor, voua ce va place sa va faca un baiat cand sunteti pe ciclu?

14 răspunsuri:
| Jxndagh a răspuns:

Eu zic sa i faci ceva de mancare (nu picant/sarat) da i dulciuri si n o freca mult la cap ca se enerveaza repede

Răspuns utilizator avertizat
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Nu ai ce sa faci să " treacă peste".
O poți lăsa în pace un timp, doar are mama, sora, mătuși etc.
Recomandări: poate încerca = o sticla de apa calda, o baie calda, pastilele luate de la farmacie pentru durerile menstruale( ca nu este corect spus : " stop", " ciclu" și alte tampenii), sport, etc.
Nu este nici prima și nici ultima care trece prin asta, pana când o să ajungă la menopauza și doar atunci când o să se termine de tot o sa fie ok, era o problema mai grava dacă nu ii venea, ca este un proces normal.
Acum dacă ea trece prin dureri și alte stări, cu siguranță nu are chef de " sărutări peste tot", " mângâieri ", mai ales în perioada când devine mai sensibila și mai ales în perioada respectiva.

Ps: Este drăguț că vrei să îi fi alături, însă, doar ea poate trece singura peste acest moment, pana când o sa se " obișnuiască ", mai multe informații utile le poate găsii singura și pe internet, dacă are frica de discuțiile cu mama, sora, etc.

| OmulDinVis000111 explică:

Am buletin, si am scris 14 in loc de 15 wow

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 14 ani si sunt impreuna cu iubita mea.
Hmm, mergi in camera ta si uitate pe noptiera si vei gasi niste pastile pe care trebuia sa le iai de dimineata laughing
cum dracu sa ai tu iubita la 14 ani omule? Mai bine mergi si pune un pic mana pe carte si invata ca se vede ca esti vai si amar de capul tau.

| Byabyya a răspuns:

Foarte dragut din partea ta ca vrei sa ai grija de ea..si ca incerci sa o ajuti sa treacă peste.Chiar daca sunteti mici amandoi, veti creste impreuna si cred ca va veti iubi la fel de mult! Încearcă sa nu o superi in acea perioadă..si totul va fi bine!

| dullcat a răspuns:

Buna.Depinde de fiecare, deci comunica deschis despre asta direct cu ea, sa iti spuna daca prefera atentie sau doreste mai mult timp doar sine.

| dullcat a răspuns:

Mai adaug ca dulciurile inrautatesc crampele! Valabil si pentru fast food sau orice e nesanstos.Asa ca ai grija de sfaturile cui asculti. Eu cred ca e frumos ca vrei sa fii alaturi pentru ea in perioada aceasta.Dar nu poti decat sa ajuti cu simptomele incurajand-o sa manance sanatos, altceva nu prea ai ce face.Sau eventual sa fii acolo pentru ea in caz ca are nevoie de ceva de la farmacie si nu poate iesi din cauza durerii. Daca vrei sa-i cumperi ceva poti apela la un cosulet cu fructe sau papuci de casa pufosi+ciorapi pufosi, cu imprimeu fain.Nu ai cum sa dai gres.Cred ca va aprecia oricum gestul, deci nu e nevoie sa ii cumperi atentii in fiecare luna cand vine perioada delicata.laughing

| Nusunteu1234 a răspuns:

Eu nu stiu care e treaba voastra ca ar avea iubita lui 14 ani sau el 15, opriti va fratilor ca numai suntem in anii 90laughing baiatul a pus o întrebare ca poate vrea sa o faca sa se simta mai bine dar sunteti unii atat de redusi mintal incat nu va puteti abtinelaughing
Da si cred ca o poti ajuta cu dulciuri sau sa o iubesti sa zic asa, va puteti uita la filme impreuna si sa dormiti impreuna dar nici sa stai pe capul ei mai ales daca are dureri sau etc. puteti iesii pe afara la o inghetata prjn parc depinde ce ii place si ei sa faca
Sper ca te am ajutat♡

| darrio2007 a răspuns:

Sunteti niste copii fara minte. Sper ca nu ai umblat si cu puțulica pe la păsărica ei.
Nu ai ce-i face daca e pe ciclu.

| Amidamaru98 a răspuns (pentru darrio2007):

Fetele astea acum sunt umblate de la 12 ani acolo laughing)) clar nu e umblată laughing)) eu zic ca are si experienta cumetre laughing

| OmulDinVis000111 explică (pentru Amidamaru98):

Ba, esti prost. Poate maica ta e umblata, macar taci. Esti bulangiu

| Amidamaru98 a răspuns (pentru OmulDinVis000111):

Prost ești tu bai mucea, mama clar e umblată că mă are pe mine laughing))

| Amidamaru98 a răspuns (pentru OmulDinVis000111):

Maică ta e umblata sau pe tine te a adus barza?