Buna
Frumoasa povestea adaugal pe facebook si vorbiti bagate si tu in seama cu el si a doua zii cand il vezi poti sa-i spui hey ce faci><
cam cum spui tu, ii place si lui de tine dar este timid adica nu are curajul ala sa se bage in seama!
Fa cum ti-am spus eu iti va merge:*
Noroc mult& Fara rusiine
funita?
Atata timp cat se uita insistent la tine inseamna ca te place, dar daca ti-e rusine sa vorbesti cu el fata in fata, vorbeste pe facebook, cred ca ai putea sa incepi acolo o conversatie draguta, sau da-i un like..succes.
Adauga-l pe facebook si da-i un coment. Te va recunoaste si te va baga el in seama daca isi doreste ceva!
Ar trebui sa vorbesti cu el.sau macar sa il saluti sau ceva ca sa prinda el curaj sa vorbeasca cu tine...sau da-i add pe facebook si vorbiti acolo
Si uite asa, ai sa te plangi peste cateva luni, ca nu ai avut noroc. L-ai vazut, l-ai placut, l-ai vrut, te-a avut si a plecat. Sper sa ma insel eu.
Ai mare dreptate.el v.a pleca la facultate la Bucuresti ...si nu o sa il mai vad...
Abordeaza-l pe facebook cu un like si un comment eventual si un simplu salut pe chat si lucrurile vor evolua daca simte si el ceva
Va multumesc foarte mult tuturor! Asa am sa fac cum mi.ati zis voi si sper sa reusesc .