Buna
Frumoasa povestea adaugal pe facebook si vorbiti bagate si tu in seama cu el si a doua zii cand il vezi poti sa-i spui hey ce faci><
cam cum spui tu, ii place si lui de tine dar este timid adica nu are curajul ala sa se bage in seama!
Fa cum ti-am spus eu iti va merge:*
Noroc mult& Fara rusiine
funita?
Ar trebui sa vorbesti cu el.sau macar sa il saluti sau ceva ca sa prinda el curaj sa vorbeasca cu tine...sau da-i add pe facebook si vorbiti acolo
Atata timp cat se uita insistent la tine inseamna ca te place, dar daca ti-e rusine sa vorbesti cu el fata in fata, vorbeste pe facebook, cred ca ai putea sa incepi acolo o conversatie draguta, sau da-i un like..succes.
Si uite asa, ai sa te plangi peste cateva luni, ca nu ai avut noroc. L-ai vazut, l-ai placut, l-ai vrut, te-a avut si a plecat. Sper sa ma insel eu.
Abordeaza-l pe facebook cu un like si un comment eventual si un simplu salut pe chat si lucrurile vor evolua daca simte si el ceva
Adauga-l pe facebook si da-i un coment. Te va recunoaste si te va baga el in seama daca isi doreste ceva!
Ai mare dreptate.el v.a pleca la facultate la Bucuresti ...si nu o sa il mai vad...
Va multumesc foarte mult tuturor! Asa am sa fac cum mi.ati zis voi si sper sa reusesc .