anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema! Cea mai mare rivala a mea, este chiar colega mea. Imi tot pune bete in roate din clasa a V-a. Eu acum sunt intr-a VIII-a, si imi place de un coleg, nu stiu cum, dar ea si-a dat seama iar acum incearca sa mi-l fure. Mereu se da pe langa el, si apoi ma priveste sa-mi vada reactia. Ea este foarte inalta, poarta ochelari, si totusi spune ca nu vede la tabla (sta in a doua banca). I-a spus asta si dirigintei, pentru a o muta in locul meu, care este foarte aproape de banca acelui baiat. Nu stiu ce sa fac. Baiatul respectiv, are prietena. I-am spus ce simt pentru el si mi-a raspuns cu "Imi esti simpatica, dar momentan nu poate fi nimic intre noi" si un zambet. Nu stiu de ce, dar am impresia ca o simpatizeaza si pe rivala mea. A venit la mine, intrebandu-ma de ce sunt suparata, i-am spus ca din cauza faptului ca o muta pe acea fata in locul meu. El a incercat sa ma inveseleasca, dar nu mi-a propus sa stau cu el in banca. Ce sa fac? Mereu acea fata ma descurajeaza si mereu incearca sa-mi faca viata un iad.

Răspuns Câştigător
| Vix999 a răspuns:

Pai in primul rand nu mai comunica cu acea fata. Nu trebuie sa iti pese de nimic din ce zice ea.da nimic! Sa iti intre pe'o ureche si sa iti iasa pe altawinking Cat despre baiat eu personal il admir ca a fost sincer si ca e loial prietenei lui. Pastreaza-l macar ca amic ca e un om de valoare happy Si inca ceva : in fata acelei fete tu trebuie sa fii mereu fericita. Indiferent ca esti sau nu, ea sa stie ca tie toate iti merg brici. Si capul sus ca nu mai ai mult si pleci la liceu si gata happy

6 răspunsuri:
| Arii_Ariiana_1981 a răspuns:

Iti sugerez sa accepti sa stai cu el in banca pentru ca poate, poate va fi candva ceva intre voi.

| Ichnat a răspuns:

Se zice ca razbunarea este arma prostului... happy Ehhhh, ghinion, nu ai niste prieteni buni ca sa intocmiti un plan? tongue

| VampireBlood a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie...Da`te pe langa el..stai cu el in banca..gadila`l din astea si o sa o uite pe rivala!

| Geoops a răspuns (pentru Ichnat):

Ce plan?

| Ichnat a răspuns (pentru VampireBlood):

Serios? Eu ma cert cu cineva de 12 ani laughing! Daca va face asta asa zisa rivala o sa creada ca e slaba... straight face

| Cleopa a răspuns:

Fii indiferenta la tot ce face ea si nu mai fi trista cand ea se da la baiatul respectiv, caci daca lui ii place de tine, atunci o sa fiti impreuna pana la urma, daca nu, mai sunt si alti baieti!