anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU

am o problema cu adevaru

nu sunt virgina de anul trecut ( s-a intamplat sa fiu naiva si am fost pacalita ) iar acum am un iubit care m-a aceptat asa cum sunt (nevirgina) care doreste sa fie serioasa relatia, la ora actuala nu am facut sex cu actualul iubit ca sa nu ii fac probleme
problema este alta
vreau sa cuntinui relatia cu el dar pentru ca ai mei (oricum) vor afla ca nu sunt virgina nu vreau sa cada vina pe el
asa ca cel mai bine e sa le spun acum dar nu stiu cum sa le spun
rog seriozitate si sa in spuneti CUM SA LE SPUN CA NU SUNT VIRGINA asptept sfaturi de la cei care au trecut prin asta

12 răspunsuri:
| RS4 a răspuns:

De ce trebuie sa le spui parintilor asta? e un lucru intim pe care probabil nici nu vor sa-l afle! voi continuati-va relatia si lasati lucrurile sa mearga de la sine! daca ne spuneai si varsta era mult mai bine! bafta!

| BlackAngel32 a răspuns (pentru RS4):

17 ani

| EnvyU a răspuns:

Ai lasat cea mai importanta parte afara, CATI ANI AI. Sincer, esti intr-o situatie de CACAO, sunt sigur ca ai cam 13-15 ani daca aveai peste nu iti faceai probleme. In primul rand de ce trebuie sa le spui? Iti fac controale ginecologice frecvent? daca da atunci inainte sa ti-l faca ii spui mamei (doar ei) ca nu mai esti virgina si atat, daca se ratoie ca tipul actual a fost de vina atunci le spui ca nu el (asta e, ii mai trantesti un rahat in cap) dar eu in locul tau (desi sunt baiat) as tace cat mai mult timp, poate trece un an sau mai mult pana afla si probabil ca pana atunci vei avea o relatie serioasa cu tipu asta si vor intelege. Ori poti alege varianta sa le spui acum, sincer nu exista nici un mod de a spune ceva decat clar si raspicat, si daca le spui acum sigur risti sa iti faca morala sa iti ia telefonul, calculatoru, pedepseasca cu 3 ani de stat in casa si in cel mai rau caz si bataie (asta daca sunt genul ala de parinti). Daca ai parinti intelegatori cu mintea deschisa atunci nu ai de ce sa iti fie frica sa le zici. Pur si simplu s-a intamplat. ori ca s-ar fi intamplat mai tarziu sau mai devreme tot s-ar fi intamplat, nu exista nici o diferenta ca a fost acum sau mai tarziu. Sa fi atenta totusi daca se iau de baiatul asta sa le spui ca nu a fost el dar pentru asta probabil va trebui sa le spui toata patania.
Sorry for TL; DR

| fotbalistata a răspuns:

Apreciez sincceritatea ta fata de parintii tai, nu ai precizat in schimb cati ani ai.bafta.

| EnvyU a răspuns (pentru BlackAngel32):

Pai daca ai 17 ani ce rost are sa le mai spui parintilor laughing SI chiar daca ar afla de ce ti-ar fi frica de asta? esti aproape majora, esti la varsta in care 80% din fete nu mai sunt virgine. Trebuie sa te calmezi, sa iti vezi linistita de viata, scoala, relatie bla bla si totul o sa fie bine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Te a acceptat asa cum esti? da ce faptul ce nu esti virgina e o povara atat de mare?

ce treaba au parintii cu viata ta sexuala? doar tu stii cand esti pregatita si pentru cine esti pregatita

| BlackAngel32 a răspuns:

Am 17 ani... el 20

Eu 17 el 20

Eu 17 el 20

| Lumeaîn3D a răspuns:

Dacă nu vrei probleme, mai bine nu le spune. Unele lucruri pur şi simplu nu trebuie spuse la nimeni. Nici nu ştiu cum ai putea să găseşti curajul să le spui, în plus dacă vor afla, îţi poţi strica reputaţia faţă de ei şi nu vor avea încredere în tine mult timp.Iar odată ce pierzi încrederea, e greu s-o recuperezi.Deaceia e mai bine să te gîndeşti înainte ce faci, dar se mai întîmplă să ne mai lăsăm de val uneori happy, totul e din viaţă.''Prin greşeli învăţăm''

Nu este nimeni care sa fi trecut prin experienta asta? adica sa le spuna parintilor?

| Cristiann25 a răspuns:

Am o intrebare.Esti pocaita? Ce naiba esti asa sfanta si trebuie sa le spui totul parintilor? Ce-i intereseaza pe ei ca mai esti sau nu virgina doar ai 17 ani nu 14.Vezi-ti de treaba ta si continua-ti relatia!