Daca testele au iesit negative, eu cred ca nu este nicio problema si ca menstruatia ti-a intarziat pur si simplu.Nu e normal, poate ai vreo dereglare, poate esti racita si au aparut modificari.Ar fi mai indicat sa mergi la ginecolog, sa faci o ecografie eventual si sa vezi unde este problema.De sarcina nu cred ca poate fi vorba atata timp cat toate 3 testele au iesit negative.
Si eu fac sex neprotejat cu iubitul meu inca de cand am facut'o prima data. Nu mi-a intarziat niciodata dar a venit mai devreme. Acum depinde si cand ai inceput viata sexuala. poate fi dereglare hormonala sau ti se regleaza.
S-ar putea sa fii anemica, lipsa de vitamine, alimentatie, o raceala la ovare, un chist daca mentionezi ca ai avut dureri, sau doar o raceala la ovare. Du-te si fa un control ginecologic s-ar putea sa ai un chist care iti deregleaza ciclul. Insanatosire grabnica si du-te la medic numai sta! nu e de gluma cu asa ceva serios!
Posibil sa fi facut testele de sarcina mai devreme decat ar fi trebuit si rezultatul sa nu fie relevant.
Mergi la medicul ginecolog, e mult mai bine decat sa stai sa te nelinistesti facand mii de supozitii!
ba frate da tembel mai sunt in loc sa-ti trimit mesaj am raspuns
Da,si pe mine ma uimeste teama lor nejustificata,sau jena pe care o au!
Cea mai simpla si mai sigura solutie este un consult la medicul ginecolog!
Uneori nu realizeaza gravitatea problemei,intarzie, evita, nu e cazul de fata, dar cele mai multe nu realizeaza ca asa cum se duc cu un picior sau o mana rupte la urgente, trebuie sa faca acelasi lucru si la cel mai mic dezechilibru feminin...