Cum sa va doriti copil daca tu nu ai dat BAC-ul inca? Cu ce il cresteti?
Crezi ca poti invata cu burta la gura?
Crezi ca poti merge la scoala cand ai copil mic acasa? Au fost destule exemple pe aici ca nu merge asa.
Mai multa responsabilitate, copii!
Domnule/doamna, nu mai merg la scoala, din motive personale..probleme in familie, nu cred ca ai vrea sa ti le si mentionez...si de unde stii ca nu am cu ce sa l cresc? Din moment ce nu stii acesye detalii nu esti in masura sa ti dai cu parerea in aceasta privinta, am 8 clase terminate si atat, de asta am spus fara comentarii rautacioase, daca ma puteai ajuta cu un sfat in leg cu ce am intrebat, ok, daca nu la revedere, pot trai si fara parerea ta, zi buna rautaciosilor♡
E un tip foarte idiot, nu il baga in seama. Daca voi va doriti copil, este suficient, eu chiar ma bucur pentru voi!
Vreau sa te rog sa mergi la ginecolog si sa tii sub observatie sarcina. Ai grija de tine si de bebe, pentru ca sunt destul de sigur ca e deja acolo ❤
Multumesc din suflet ❤ momentan nu am posibilitatea de a merge la doctor, nu din punt de vedere valutar, de asta aveam nevoie de sfaturi etc, multumesc mult pentru amabilitate, sanatate :*
Perioada asta e foarte importanta, incearca sa eviti efortul intens si sa nu stai in frig si fara relatii sexuale o perioada
Fa un test de sarcina DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, cu prima urina de dimineata, ca-i cea mai concetrata si poate evidentia hormonul gravidiei.
Nu stiu ce sa spun, daca este sarcina sau nu, dar, daca ar fi, cred ca trebuie sa faci tot posibilul sa mergi la medic pentru ca acea sangerare ar fi data de un hematom, lucru de nedorit intr-o sarcina, care ar putea afecta si viata voastra sexuala si viata bebelui din pantece. Pentru a afla daca este vorba de o sarcina, fa un test. La noi il gasesti in orice farmacie. Daca esti in alta tara, cauta si vezi de unde poti procura un test.
Si ce vrei sa stii, daca esti insarcinata? NU, asta este raspunsul corect si garantat, nu esti insarcinata.
Tu cred ca confunzi ciclu mentrual cu menstruatia, de spui de fix 5 zile alea si acum vai tea tinut doar 3 zile Urmaresti cu aplicatia aia, care Uber sau ce aplicatie ai
Tu nu trebuie sa numeri zilele de menstruatie, trebuie sa numeri toate ziele unui ciclu pricepi?
Ce inseamna ciclu? De la o menstruatie (prima zi cand singerezi) pana la urmatoarea menstriatie = cilcu menstrual.
Asta trebuie sa numeri, ATENTIE sa numeri, faci asa cateva cicluri, apoi vei stii daca ai ciclu regulat sau nu.
Faptul ca ai avut menstriatie 5 zile si acum ai 3 zile, asta nu are nici o relevanta. Poti sa ai mentruatie si mai mult de 5 zile, sau mai putin, functie de ce faci, cum te simti, ce medicatie ei, sau daca iei vreo medicatie si mai stiu si eu alte cauze.
Odata ce ai menstruatie, este exclus sa fii insarcinata.Menstruatia este o parte a ciclului mentrual in care mucoasa, sau parte din mucoasa uterului se desprinde si este eliminata, asa ca nu are ce ovul sa mai fie acolo.
Cand ramai insarcinata, nu mai exista menstruatie nici 3 zile, nici macar o zi, nici macar o ora, asta trebuie sa retii.
Sunteti fete si trebuie sa va intelegeti aia este ca voi fetele, de nu ar fi barbatii sa va explice, grele de tot ar fi fara barbati se pare ca ati cam disparea de tot.
Am spus eu ca ma nascut Isus? Nici n-a fost vorba despre asa ceva.
Pe linga ca te invat sa nu mai fi tontoloaca mai si jignesti omul.
Cred ca esti ofticata ca nu ai ramas, fdaca tias fi spus sigur ai ramas, deja dadeai raspunsul ca si cistigator atit de incintata ai fi fost.
Poate ca tu nici nu poti sa faci copiii, asta nu te-ai intrebat? Decit sa jignesti lumea pe aici, mai bine ai merge la un doctor ceva, de asta de fertilitate si vezi care este treaba.
Asa e cand esti prost, spui si faci doar ce stii, nu tii cont ca cineva tia citit aberatia de intrebare, a mai si raspuns, dai acolo, ca la tara ca merge
KatiMe27 întreabă: