Esti ok, nu pari genul de persoana care ar suferi de pe urma la calamburul ce l-ai relatat mai sus. Dar nu mai are rost de relatii la distanta, is vage si fara rezultat, numai in cazuri rare se intampla ceva de la ele.
Sunt tentat să te întreb „câți 12 ani ai"? în ciuda faptului că ți-ai declarat vârsta.
Oricum, mintea e cam pe acolo.
Sfat? încearcă să te maturizezi.
Woah, fain sfat. Acum daca te scuzi, raspunsul tau a fost nefolositor. Daca ti se pare copilaresc lasa pe altii sa ma ajute si ajuta-i pe restul care vorbesc despre cum sa nu-si lase iubitele insarcinate. Poate acela este un subiect mai matur pentru tine.
Iti multumesc totusi pentru timpul acordat.
Nu mă scuz, că nu am de ce. Ai cerut opiniile altor useri, ți-am oferit-o pe a mea. Nu e musai să fii de acord cu ea sau să-ți placă.
Poate chiar e nefolositor, dar sunt curios: dacă vor spune și alții ca mine, îți vei schimba părerea asta?
Sa stii ca si eu sunt de acord cu Mihai69.Ar trebui sa te maturizezi, sa incerci sa scrii cat de cat ok dar cel mai important e sa inveti sa fii mai calma.Tot ce ai spus despre ce ai patit mie una nh mi se pare exagerat. Daca nu mai tii la el ii spui pur si simplu si gata. Dragoste cu sila nu se poate. Vrei sa fii nefericita intr-o relatie daca nu iubesti acea persoana? Nu cred!
beausingurlamasamea întreabă: