| HGreenPandaGH a întrebat:

Buna TPU~ Am o problema~ de natura amoroasa XD.
Nu stiu cum unele fete se pot desparti asa de usor de unii tipi care chiar isi dau interesul iar eu sunt aici simtindu-ma vinovata ca nu ma pot desparti de iubitul meu care tot ce-mi da sunt dureri de cap si minciuni.
De ce ma simt vinovata? Pai sa va raspund.
Pentru eu sunt genul ala loial si chestii si ma simt vinovata daca fac ceva ce l-ar putea rani.
Si acum am trecut prin niste certuri patetice nefondate pe tema inselatului, nu am avut multe dovezi sa-l incriminez si nici nu cred ca ar trebui sa ma deranjeze pentru serios vorbind tipa cu care as fi crezut ca m-ar fi inselat arata nou scoasa din tomberon. (stiu stiu am fost cam rea dar asa e).
Si oricum, de atunci nu mai am incredere in el absolut deloc. Nici macar putin.
Si acum el incepe cu minciuni din alea patetice. Sa va dau un exemplu ca sa intelegeti mai bine.
Am 19 ani, ok? Si ca orice tanar adult XD ma joc diferite lucruri, LoL, Mortal Kombat si etc etc, chestii.
Si acum de curand ma joc un joc numit imvu, cam nasol jocul dar in fine si acolo avea si el un cont si ne-am imprietenit. Si in descrierea contului lui vad un nume "Kim" dar cine i-o fi dat importanta.
Dupa urmatoarea zi, vad pe contul lui poze cu avatarul ce-l avea si inca al unei fete pupandu-se si rahat-uri. tongue
Si m-am enervat. Joc sau nu lucrul ala m-a deranjat pana peste masura.
Asa nu am vorbit cu el deloc ziua aia pana cand a venit si m-a intrebat ce am si pana la urma mi-a spus ca de fapt isi daduse contul unui prieten.
Apoi. Stati ca mai e~ o sa va dau un roman de citit dar trebuie sa ma destind you know.
Si pana la urma dupa ce eram deja nervoasa pe el si nu mai prea vorbeam a zis ca o sa rezolve.
Urmatoarea saptamana am vazut pe contul lui de pe jocul ala, porecla pe care i-am dat-o lui personal.
Si din nou, m-am enervat.
L-am intrebat ce naiba e aia si cica "pai verisorul meu m-a intrebat daca ai tu vreo porecla pentru mine si eu i-am dat-o"...
I-a stai putin. "Verisorul?" Pana acum mi-a spus ca e un prieten XDDD si ghiciti ce? Il mai cheama pe var'so exact ca el. Si el mi-a spus-o? Pai dar am fata de borcan ca sa cred asta? Da, da am fata de borcan, dar nu sunt proasta.
Oricum. Multe s-au mai intamplat si alte minciuni. Si chestia e ca noi nici nu prea vorbim. Ca avem o relatie la distanta, ce rahat nu? Ma mir cum unii stau 3-4 ani impreuna.
Iar acum cateva zile imi spune ca are cancer la fiere si ca se opereaza, ca sunt sanse 50/50 si ca nu stie daca o sa supravietuiasca.
Oricum. Intrebarea mea e, dupa toata cicaleala asta ce am pus-o pe voi XD scuze~ Ce sa fac? Voi ce ati face in locul meu?
Merita sa mai stau langa el? Si daca nu, cum pana mea sa vad daca macar ii pasa catusi de putin de mine si cum sa plec fara sa ma simt vinovata? Ca pnm... Multam ca mi-ati citit romanul~ Scuze va v-am rapit o ora din viata si scuze daca am gresit ceva gramatical XD
(p.s scuze si pentru categorie dar stiam ca e cea mai populata.)

Răspuns Câştigător
| syd2 a răspuns:

Esti ok, nu pari genul de persoana care ar suferi de pe urma la calamburul ce l-ai relatat mai sus. Dar nu mai are rost de relatii la distanta, is vage si fara rezultat, numai in cazuri rare se intampla ceva de la ele.

Răspuns Apreciat de Editori
| Issabelle6789 a răspuns (pentru HGreenPandaGH):

Sa stii ca si eu sunt de acord cu Mihai69.Ar trebui sa te maturizezi, sa incerci sa scrii cat de cat ok dar cel mai important e sa inveti sa fii mai calma.Tot ce ai spus despre ce ai patit mie una nh mi se pare exagerat. Daca nu mai tii la el ii spui pur si simplu si gata. Dragoste cu sila nu se poate. Vrei sa fii nefericita intr-o relatie daca nu iubesti acea persoana? Nu cred!

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Sunt tentat să te întreb „câți 12 ani ai"? în ciuda faptului că ți-ai declarat vârsta.
Oricum, mintea e cam pe acolo.
Sfat? încearcă să te maturizezi.

| HGreenPandaGH explică (pentru mihai69):

Woah, fain sfat. Acum daca te scuzi, raspunsul tau a fost nefolositor. Daca ti se pare copilaresc lasa pe altii sa ma ajute si ajuta-i pe restul care vorbesc despre cum sa nu-si lase iubitele insarcinate. Poate acela este un subiect mai matur pentru tine.

| HGreenPandaGH explică (pentru mihai69):

Iti multumesc totusi pentru timpul acordat.

| mihai69 a răspuns (pentru HGreenPandaGH):

Nu mă scuz, că nu am de ce. Ai cerut opiniile altor useri, ți-am oferit-o pe a mea. Nu e musai să fii de acord cu ea sau să-ți placă.
Poate chiar e nefolositor, dar sunt curios: dacă vor spune și alții ca mine, îți vei schimba părerea asta?