| Vasinumedecod a întrebat:

Bună TPU, am o problema, de vreo 3 ani am picat într-o obsesie pentru o fata, acum vreo 4 luni i-am dat mesaj si m-am băgat cu ea in seama ca pana acum nu am avut curaj, am început sa vorbim toate bune si frumoase dar ma considera cum ar veni un prieten si nu stiu ce sa fac, mereu cand a avut nevoie de ceva am ajutat-o, am mers prin ploaie si prin frig să îi cumpar tigari si alte lucruri, chiar dacă stateam la celălalt capat de oras, i am adus flori mereu, i-am dat bani si tot ceea ce avut nevoie, a plâns la mine după alții si mie mi se rupea sufletul, mereu îmi spune cand iese cu băieți pe afara si ca o țin de mână si o sărută si toate chestiile astea si mă rănește enorm, si apoi cand o lasă aia vine la mine si plânge, deci nu știu ce sa fac, ea stie ca o plac dar nu știe ca o plac de atata timp(3 ani), am încercat să renunț de atatea ori sa pun stop ca ma ranesc, dar nu pot, pur si simplu nu pot, e primul gand cand ma trezesc si ultimul gand cand adorm, toata ziua mă gândesc doar la ea si sunt super aiurit si picat pe ganduri si sper ca intr-o buna zi sa fie a mea, o iubesc enorm de mult si după 3 ani nu mi-am pierdut niciodată sentimentele pentru ea, ba chiar parcă totul e mai puternic pe zi ce trece, nu pot renunța la ea, ce sa fac, nu știu ce sa mai fac..., va rog ajutor...
oare să îi spun ca o iubesc de 3 ani?, m ar considera un obsedat? nu știu ce sa fac..., m-am comportat cel mai frumos cu ea din toți băieții cu care a ieșit, am facut absolut tot ce am putut, dar nu știu ce sa fac, prietenii mei zic ca ma folosește sa îi cumpar ceea ce are nevoie, eu nu cred si în plus ea doar se plânge la mine ca nu are si ma simt învinovățit si trebuie sa ii cumpar si sa îi fac poftele, ajutor TPU va rog ajutor.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun dar aici tu esti prostul satului, ca aia isi bate joc de tine cum vrea ea si tu continui sa te intorci la ea ca un catel si sa-i faci diverse servicii.
Char nu-ti dai seama ca asta nu este dragoste din partea ei si ca est doar o sluga pe care ea o manipueaza ca s aobtina ce vrea?
Uneori va meritati soarta, daca umblati in limba dupa curvulite care profita de naivitatea voastra.
Ma rog, este decizia ta daca vrei sa continui cu slugarnicia si bataia de joc... ca-i viata ta si banii tai.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

O sa-i spui ca o iubesti, dar ia-le pe rand.
1. Nu mai fi bancomatul ei personal. Nu mai accepta sa fii folosit pentru bani.
2. Nu mai accepta sa fii confidenta ei. Spune-i ca nu vrei sa auzi ca iese cu alti baieti.

Revino-ti! Nu asa o castigi.
Ia-ti o pauza daca ai nevoie, dar nu mai fi preșul ei.
Ai sa vezi ca o sa te caute ea. O sa intrebe "de ce". Atunci ii vei spune ce simti.