Pai daca ai ridicat coada de ce sa nu sara si el? Daca te-a penetrat sigur ca nu mai esti virgina. Cat despre sarcina nu stiu ce sa spun pentru ca s-ar putea sa fi fost tu in perioada pasionala adica la ovulatie. Asa ca... Dar daca el a avut ceva boli cu transmitere sexuala ori candida ori streptococi nedepistati i-ai luat.
Daca nu ti-a curs putin sange mai esti virgina
depinde cu virginitatea de acea perioada dar cred ca nu e posibil
funda?
Nu ai ramas stai calma nu ramai insarcinata de la atata lucru! Adica sa fim seriosi nici macar nu te-a penetrat calumea apoi de ejaculare nu se pune problema si virgina s-ar putea sa nu mai fi in cazul in care ti-a rupt himenul si ti-a curs sange daca nu te-a penetrat total nu cred ca s-a rupt deci eu zic sa stai linistita si cand mai faceti d-astea pai faceti-o calumea macar si nu uitati protectia ca sa preveniti o eventuala transmitere de BTS-uri(boli cu transmitere sexuala) sau o sarcina nedorita. Bafta :*
Nu mai speriati fata...esti tot virgina stai linistita, iar sa ramai insarcinata nu cred ca sunt sanse,,
Nu mai esti virgina. Ai intretinut un act sexual chiar daca nu te-a penetrat complet asa cum spui tu. Nu conteaza daca-ti curge sange sau nu, nu prin asta se determina virginitatea.
Nu e o poveste ciudata, ci destul de intalnita. Da, se poate ramane insarcinata si fara ca prietenul sa ejaculeze, fiindca baietii elimina cand sunt excitati un lichid incolor ce contine uneori spermatozoizi. Nu mai practica astfel de joculete fara prezervativ, ca nu cred ca-ti doresti copii de la varsta asta. Ce varsta ai? Daca esti mai mica de 17 ani, te sfatuiesc sa mai astepti ca sa te mai maturizezi un pic. Nu te grabi cu sexul, ca te legi la cap fara sa te doara. Te-ai gandit la riscuri? Te-ai gandit ce vei face daca se-ntampla sa ramai insarcinata? (sa stii ca nu e ceva iesit din comun, ca-s femei mature, la 30 de ani, care-o mai patesc). In afara de asta, o sa trebuiasca sa mergi regulat la control ginecologic, pentru ca esti femeie si prin urmare esti predispusa sa faci tot felul de boli ce au urmari mult mai grave ca in cazul barbatilor. Nu te lua dupa ce spune colega sau nu stiu cine... Sa stii ca pettingul pe care-l practici cu prietenul e diferit de sexul normal. Unei femei ii este mult mai usor s-aiba orgasm prin masturbare decat prin sex, fiindca vaginul n-are prea multe terminatii nervoase. Prin urmare, s-ar putea sa nu fie chiar ce-ti imaginezi.