| Miya97 a întrebat:

TPU! Am o problema. Eu si iubitul meu vrem sa facem sex, dar nu avem unde. Tot timpul este cineva acasa la ambii, asa ca suntem disperati. Ce sfaturi? Am vrea s-o facem macar de cateva ori in luna, nu o data in an.

Răspuns Câştigător
| TeckTonik997 a răspuns:

Buna, Miya! Vad acolo un 97, deci suntem de aceeasi varsta. Si noi trecem prin aceeasi problema, pana fac 18 ani si atunci vom putea merge la o pensiune/hotel. Daca acasa chiar nu se poate si banuiesc ca parintii tai nu te lasa sa umblii aiuera noaptea pe drumuri ca sa fie valabil parcul (oricum idea e proasta), ar fi o varianta sa mergeti la un prieten/prietena sa ii da-ti bani de un suc si sa faceti la el/ea acasa. Alta varianta ar fi. la scoala, scoala noastra e mereu deschisa iar portarul nu are treaba, ii spui ca... faci pregatire, ai nistea acte de dat la secretariat etc.winking Noi asa am mai facut, stiu ca suna stupid. Bafta

8 răspunsuri:
| xStixx a răspuns:

Acum câteva minute am vizionat un film în care, pe fata personajului principal o chema Mia. rolling on the floor)
Şi acum să revenim la subiect. rolling on the floor
Well... câţi ani aveţi?
Presupun că aveţi amândoi peste 18 ani, nu?
Mergi la el acasă [ la prietenul tău ], eu zic că părinţii lui nu vor sta mereu în cameră la el.
Şi... după ora 00:00 o faceţi, " oleacă " mai pe silent aşa.[ fără gemete, palme peste fund şi etc. rolling on the floor)) ]
Well, decât deloc ...merge şi aşa. laughing

Răspuns utilizator avertizat
| afrodita3333 a răspuns:

Masina e o solutie buna laughing dar aveti griza sa nu va prinda politia...in rest nu stiu, poate aveti un prieten care sa va lase la el sau o ruda, sau o bunica batrana cu multe camere la casa, sau la hotel daca aveti bani.Dar presupun ca nu aveti mai multe de 18 ani asa ca nu prea aveti solutii.

| NoRegretsxx a răspuns:

Ce probleme existentiale au unii.
Pai o camera la hotel sau motel sau pensiune. Dupa buzunarul fiecaruia.
In masina. Acasa la un prieten..sa va dea cheile, inchiriaza o garsoniera pe o luna sitot asa...rezolvari sunt, trebuie doar sa vrei.

| Lavii007 a răspuns:

Vorbiti cu un prieten care e mai mereu singur sa va lase la el, timp in care sa mearga undeva. Daca aveti bani, puteti inchiria pentru o seara o camera de hotel.

| PeFuga a răspuns:

Puteti incerca la el acasa. Daca stiu parintii lui ca esti acolo si aveti usa inchisa la camera o sa se prinda ca nu jucati carti sau cititi impreuna. De obicei parintii baietilor sunt mai permisivi in acest sens. Daca nu merge asa, atunci puteti lua o patura si mergeti la "plaja" sau la "picnic" intr-o padure din apropiere. Chiar daca e ziua, tot se va gasi un coltisor mai ascuns in care sa nu dea nimeni de voi...

| Alcyon a răspuns:

Mda, cam complicat cu asta. Daca n-aveti bani de hotel e foarte aiurea. Nu-ti raman decat niste variante destul de proaste, cum ar fi: mers la un prieten (si indatorandu-te fata de el, lucru care nu-i intotdeauna intelept), sau facut sex in excursii (dar si pentru asta ai nevoie de bani). Varianta cu sexul in aer liber, functioneaza numai vara, ca-n rest iti cam ingheata fundul.

| Jijell a răspuns (pentru Alcyon):

Pai, suntem in iulie... big grin