| Utilizatorul33997289 a întrebat:

Buna TPU

Am o problema foarte foarte gravă

Sunt băiat, am 19 ani și provin dintr-o familie bogata,îmi permit multe lucruri,am mașina, ultimul model de telefon. părinții îmi fac toate poftele doar că ei nu sunt de acord cu relația pe care o am eu

Mă știu cu o fata din clasa a7a,acum suntem a 12 a amândoi, în aceeași clasă.

Am fost prieteni foarte buni până când am realizat că simțim mai multe unul pentru celălalt și am decis sa intram într-o relație
Mereu a fost bff-ul meu ca sa zic așa

Problema este că părinții mei nu vor să o accepte pentru că ea e mai săracă de cât mine..vine dintr-o familie modestă. tatăl ei lucrează pe șantier iar mama ei nu lucrează

Părinții îmi spun că ea nu e de nasul meu și au vrut să găsesc alta fata cu,,statut" și au zis că dacă mai stau cu ea îmi vor pune stop la bani, stop la mașina..ca sa mă învăț minte
(Ei provin din familii bogate)

Nu e nimeni de acord cu ce vreau eu..nici măcar bunica mea.

Chestia e că nu mă interesează ce zic ei dar vreau să știu ce pot face..cu vorba buna nu mai merge..am 2000€ puși deoparte și mă gândeam să plec de acasă și să-mi caut un loc unde da stau cu chirie.și să mă mut cu acea fata. daca mai vând niste lucruri de ale mele cred că mai scot 500€.

Vreau să mă mut cu ea și după ce terminam liceul sa vedem ce putem face.mă mai pot împrumuta de la prieteni de bani și pot rezista până la vara...pot munci după ora 14(după școală)pe undeva.să câștig și ceva în plus.iubita mea a zis că și ea poate lucra pe undeva după program...
Prietenul meu cel mai bun a zis că mă poate susține cu niste bani și mâncare.și să l sun când am nevoie de ceva...

Ce sa fac? Ea e singura din cercul meu de oameni,prieteni. care nu are o situație financiară atât de mare ca mine.

Părinții au avut grija de când eram mic să mă bage într-un cerc cu Oameni cu o situație financiară buna

Tot ce pot sa zic e că nu renunț la ea,nu contează că nu are statutul meu financiar. vreau sa facem cumva să rămânem împreună chiar și cu aceste chestii din partea părinților.

E bine ce gândesc?
Iubita mea nu mi-a cerut niciodată nimic, mă știu cu ea de la 13 ani mă ajută mereu cu sfaturi

Sunt blocat între 2 chestii

Nu vreau să renunț la iubita dar nici nu vreau sa uit de părinți.să-i dau deoparte așa.

4 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Ce simți cu Adevărat? Dragoste? Sau plăcere carnală?

Nai zis nimic că iubește cu Adevărat.

2000 euro sănt destui banii săte muți și să-ți Găsești de muncă, nu te mai victimiza! Este salariul pe 2 luni în ro! 2000 euro sănt mulți banii! Alți nau nimic... și tot nai săi vezi atâtea figuri...

| Violleta2022 a răspuns:

Terminati-va liceul si luati-va BAC-ul ca macar dupa ce terminati sa va gasiti de munca, ca de intretinut ai tai nu o vor mai face deloc, ba chiar iti vor lua masina si ceea ce ti-au dat, daca esti impotriva lor.
Daca va iubiti tot o sa fiti impreuna o viata, dar nu renuntati acum la scoala, ca este cel mai mare rau pe care-l puteti face.

Răspuns utilizator avertizat
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Tu esti naiv, iar parintii tai sunt super-super-superficiali.

Poate fata asta ia BAC-ul cu 10, poate termina o facultate, poate isi gaseste job in strainatate si va castiga mai bine decat parintii tai la un loc. Nu stie nimeni ce poate fata asta.

Deocamdata si tu si ea, trebuie sa terminati liceul si sa luati BAC-ul.
Lasa mutatul la varsta asta, ca doar nu te insori acum.
Te poti vedea in continuare cu fata, dar fara sa-i dai sperante false. Sunteti prea tineri.
Parintilor le spui ca ai ramas amic cu fata.

Cand veti fi pe picioarele voastre, cu scoala terminata, cu serviciu, atunci va puteti muta impreuna si sa va iubiti cat vreti. Nici parintii n-o sa mai aiba nimic de comentat.