| Keepin a întrebat:

Bună TPU.. Am o problema foarte mare si am nevoie urgent de ajutorul vostru. In urma cu 4 zile am avut contact sexual cu o fata, eu sunt baiat si a fost pentru prima data in viata mea. Sexul a fost protejat, cu prezervativ, insa am avut o problema si m-a ajutat fata respectiva sa mi l pun. Oricum, ea avea unchiile ascutite si a spart prezervativul undeva la mijloc iar noi nu am observat si am facut sex asa. Intr un filnal cand am observat, am intrerupt relatia sexuala, eu nu am ejaculat dar aveam la capatul penisului acel lubrifiant creeat de penis - in care exista spermatozoizi. Imi este frica sa nu fi ajuns spermatozoizi in vaginul fetei respective.Am uitat sa spun ca eu am 15 ani, fata respectiva are aceeasi varsta iar perioada ei de ciclu trebuie sa vina in jurul datei de 31 Iunie - 1 Iulie. Ce pot face? Este posibil sa o fi lasat insarcinata? Pe parcursul zilei de ieri a avut o mica durere de burta insa i-a trecut rapid. Imi puteti da un sfat? Si alta problema a noastra este ca am vrea sa cumparam un test insa nu avem bani, iar la maternitate lucreaza tatal meu si mama ei... Va rog frumos sa ma ajutati. --- Cu drag Keepin, multumesc anticipat.

5 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Mai se spune ca poate ramane insarcinata si din picaturile de placere..acum nu stiu cat e mit si cat realitate. Daca sti ca nu ai terminat, cred ca nu are rost sa te ingrijorezi prea mult. Trebuia sa ia fata pastila de-a 2-a zi- se ia in 72 de ore de la contact- si aia e un pic cam scumpa dar se ia de la farmacie, ca si testul de sarcina. Sunteti cam mici pentru asta, ea ar trebui sa consulte doctorul ginecolog, e la o varsta destul de frageda si nu trebuie sa ia nimic "dupa ureche". Deocamdata ce poti face e sa astepti perioada de ciclu, si daca nu e gravida, e posibil si sa ii intarzie putin-dereglari hormonale-, asa ca sa nu te sperii. aveti grija de voi! Bafta!

| mouds a răspuns:

Daca ia trecut repede durerea de burta sunt mari sanse sa aiba tripleti:-s
Funda?

| Keepin explică (pentru IsabelaIssa):

Multumesc mult... Noi ne-am gandit la pastila de a2-a zi insa 95 lei ...de unde? Nu avem atati bani..si dupa cum am scris mai sus, nu poate consulta medicul ginecolog deoarece acesta este in materninate - unde lureaza parintii nostri.

| Ekcstsy a răspuns:

E 10 lei un test de sarcina. Cum a spus si babyisabela nu ai cum sa o lasi insarcinata daca nu ai ejaculat. Sunt cazuri rare in care s-ar intampla asta. Asa ca stai linistit.

| IsabelaIssa a răspuns (pentru Keepin):

Va puteti duce la un medic ginecolog privat. Acum daca e vorba de bani...peste tot costa, fi-ti mai atenti data viitoare. Oricum un control ginecologic, dupa ce se linistesc treburile, fata trebuie sa il faca preventiv ca sa stie ca e ok din pct de vedere medical. Sa stie si mama ei de control, nu pentru sarcina. E destul de important, si o poate invata multe lucruri ce sunt sigura ca nu le stie despre coprul ei, despre viata sexuala si de cuplu si boli sexuale si altele.happy