Mai se spune ca poate ramane insarcinata si din picaturile de placere..acum nu stiu cat e mit si cat realitate. Daca sti ca nu ai terminat, cred ca nu are rost sa te ingrijorezi prea mult. Trebuia sa ia fata pastila de-a 2-a zi- se ia in 72 de ore de la contact- si aia e un pic cam scumpa dar se ia de la farmacie, ca si testul de sarcina. Sunteti cam mici pentru asta, ea ar trebui sa consulte doctorul ginecolog, e la o varsta destul de frageda si nu trebuie sa ia nimic "dupa ureche". Deocamdata ce poti face e sa astepti perioada de ciclu, si daca nu e gravida, e posibil si sa ii intarzie putin-dereglari hormonale-, asa ca sa nu te sperii. aveti grija de voi! Bafta!
Daca ia trecut repede durerea de burta sunt mari sanse sa aiba tripleti:-s
Funda?
Multumesc mult... Noi ne-am gandit la pastila de a2-a zi insa 95 lei ...de unde? Nu avem atati bani..si dupa cum am scris mai sus, nu poate consulta medicul ginecolog deoarece acesta este in materninate - unde lureaza parintii nostri.
E 10 lei un test de sarcina. Cum a spus si babyisabela nu ai cum sa o lasi insarcinata daca nu ai ejaculat. Sunt cazuri rare in care s-ar intampla asta. Asa ca stai linistit.
Va puteti duce la un medic ginecolog privat. Acum daca e vorba de bani...peste tot costa, fi-ti mai atenti data viitoare. Oricum un control ginecologic, dupa ce se linistesc treburile, fata trebuie sa il faca preventiv ca sa stie ca e ok din pct de vedere medical. Sa stie si mama ei de control, nu pentru sarcina. E destul de important, si o poate invata multe lucruri ce sunt sigura ca nu le stie despre coprul ei, despre viata sexuala si de cuplu si boli sexuale si altele.