Atunci desparte te de el nu va potriviti voi doi daca el te critică din orice, de ce stai sa accepti astfel de critici (asa se spune corect nu critice )tu ce varsta ai? Dar el?
Eu am 20, el are 23, suntem împreună de 3 ani. La început nu era așa, dar în ultimele luni a început să exagereze prea mult. Tot am m ai încercat să las de mine și să îi răspund si eu la fel cand are ceva de comentat la adresa mea. Daca nu ar mai fi atât de critic totul ar fi perfect, de inteles, ne înțelegem foarte bine dar totul pana cand incepe sa comenteze cand nu ii convine nimic.
Păi trebuie sa descoperi ce il deranjeaza la tine sau daca are vicii, adica daca bea, ca daca bea este clar ca nu îi convine nimic, sau poate are deja pe altcineva si el face toate aceste remarci si critici la adresa ta doar te saturi si pleci ca el deja are pe alta.Voi doi sunteti si casatoriti sau nu?
Nu bea, nu fumează, nu bagă la aparate, nu umblă prin cluburi, are 2 locuri de muncă, muncește toată ziua, per total vreau să zic ca este un om harnic și cuminte. Însă comportamentul este ciudat uneori, este foarte schimbător. Nu suntem căsătoriți.
Ceva din comportamentul tau il deranjeaza, trebuie sa ai o discutie cu el sa il intrebi ce anume il deranjeaza si de ce te critică nonstop, ca nu este ok sa te judece sa te critice din orice. Si daca vezi ca nu are chef de explicatii lasa l si desparte te de el, degeaba este om harnic si cuminte, daca vesnic are ceva de comentat la adresa ta inseamna ca ceva il supără la tine si ar trebui sa iti spuna clar ce anume.
Da-i un sut in fund si scapa de el, ca asta nu-i iubire ci manipulare si control.
Toxic, manipulator.
Ori te pui cu burta pe carti despre "cum sa" cu persoane toxice, ori te alegi pe tine.
In timp, lucrurile nu vor deveni mai roz, din pacate.
Din ceea ce vad eu, pare ca iti distruge stima de sine ca sa ramai cu el, indiferent de ceea ce ti-ar face. Cat de curand o sa auzi ca "nimeni nu s-ar uita la una ca tine". Nu e OK baiatul.