| DeliaDelii a întrebat:

Am o problemă legată de prietenul meu. De aproape 2 luni nu ne mai înțelegem la fel ca la început, eu nu prea mai am chef de vorbit cu el pentru că tot timpul trebuie să facă sau să spună ceva aiurea și să mă enerveze. Am zis că totul e din vina mea că am eu figurile mele dar uneori prea exagerează. Am încercat să îl înțeleg să încerc să fiu cum eram dar nu mai pot doar când văd că după ce mă enervează mai are tupeu să-mi mă i-a cu iubire îmi vine să mă arunc de la etaj. De scăpat de el nu prea am șanse sau cel puțin nu cu metodele mele. Niște sfaturi? Mulțumesc.

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Iti recomand sa renunti la saritura de la etaj, dar si la el. Daca vrei, poti!

| mihai69 a răspuns:

Încearcă să sari la un etaj unde stă un tip de treabă.
I0 stau la trei, de exemplu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As merge pe mana lui mihai happy
Nu te mai enerva, invata sa fii mai detasata de ce te supara si evita sa va intalniti sub "x" motive. La un momantdat va renunta sa te sune el pe tine. Succes.

| DeliaDelii explică (pentru anonim_4396):

Aș vrea să fie așa ușor dar nici nu mai vorbesc cu el la telefon vorbim doar prin mesaje și atat îl evit de 2 luni în care i-am spus că nu mai merge și el nu încetează să mă caute și nu mă lasă în pace nici cum...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DeliaDelii):

Fii ferma, pastreaza-ti pozitia. Daca vede vreo urma de slabiciune gen mila, afectiune de orice fel va continua sa faca acelasi lucru pentru ca iti stie punctele slabe. daca chiar nu ai sentimente pentru el vezi-ti de drumul tau va renunta in cele din urma. Dar daca ai ceva sentimente cat de nesemnificative ve-ti atarna unul de celalalt. Poti sa ii spui cu sinceritate si fara ironie ca nu il iubesti, ca o relatie unde doar unul iubeste nu este relatie in cele din urma va ajunge sa faca viata un calvar nu doar lui ci si tie, ca il vei sustine si ii vei fi alaturi cand poti sa treaca mai usor peste momentele grele(daca omul chiar nu poate sa renunte la tine). Nu-l agresa verbal, fii pe pozitie. O relatie unde doar unul iubeste nu e relatie mai degraba un angajament luat de ambele parti si e trist pentru ca ve-ti suferi amandoi. Sa iti fie de folos ce ti-am impartasit. happy

| BeatriceL90L a răspuns:

Cand iubesti, unele chestii nu ti se par enervante. Cand nu mai iubesti, incep sa te enerveze pur si simplu unele lucruri si te enerveaza putin mai tare decat ar trebui. Probabil ca si el simte la fel si sunteti destul de indiferenti. Pur si simplu spune-i ca te-ai gandit ca ar fi buna o pauza, si-n pauza asta veti merge oricum pe drumuri separate