| geocris98 a întrebat:

Bună TPU.Am o problemă m-am despărțit de prietenul meu acum câteva zile.Acum îmi zice că nu îi pasă de mine,dar în seara până să ne despărțim s-a bătut cu fostul meu prieten pentru mine pentru a vorbit ăla aiurea.Mi-a zis că unul dintre motive de ne-am despărțit a fost că m-am dus la varămea fără să îi spunși că el în toamnă o să plece...și nu trebuie să stau după el să îl aștept.Și tot mă caută,îmi arată că îi pasă de mine.Cum aș putea să îl fac ca să ne împăcăm adică să îi arăt că m-am schimbat, că pot să stau să îl aștept..Chiar nu știu ce să fac.E cam orgolios de felul lui.
PSbig grinau fundiță.

4 răspunsuri:
| iSaidNo a răspuns:

"Dragostea nu inseamna doar saruturi si imbratisari.O relatie la distanta se poate mentine la fel de usor ca una "normala".E dragut sa te gandesti ca, undeva pe glob cineva te iubeste inca, cand are atatea optiuni." ii poti spune asta.Crede-ma,stiu cum este sa ai o relatie la distanta.Insa atata timp cat va iubiti cu adevarat, distanta nu mai conteaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, noi ne mai batem si de dragul de a ne bate. Mai eliminam tensiunea.

Daca mai tii la el si crezi ca ai gresit facand ce ai facut, cere-ti scuze. Spune-i ca il vrei inapoi, macar pana la toamna cand va pleca.

Totusi, esti sigura ca te-ai schimbat sau simti asta doar acum, pentru ca totul s-a sfarsit?

| skizz0 a răspuns:

Eu ma bat mereu, ma bat cu prietenii pentru ca e amuzant, dar pentru o fata nu m-am batut niciodata, nu inteleg ce e asa mare problema, zii pus si simplu ca-l vrei inapoi, mie unu imi plac lucrurile simple straight face

| geocris98 explică (pentru skizz0):

A vorbit niște lucruri care nu erau adevărate și pe urmă se mai dădea și în figuri și l-a enervat rău.Adică tot fostul încercat să dea în el și îți dai seama că a dat și el.