Dai pace nu-i spune nimic, incerca sa vorbesti cu ea sa iesi cu ea pe afara...sa vorbeti momentan cu ea....sa o intelegi, atunci ea va fi mai aproape de tine, dar daca nu se uita nici in partea nu ai sanse dar incearca (Funda?)
Spune-i dar cu semne discrete. Daca nu te simti in largul tau sa ii spui direct, atunci vorbeste cu ea de ex: pe facebook si vorbeste asa mai cu frumosul, fa-i complimente... toate astea vin de la sine daca iubesti cu adevarat, + ca isi va da singura seama daca lasi sa vada ca o placi.
Stai linistit si ai incredere in tine asta este tot ce trebuie.
Vorbesti cu ea o chemi la un suc etc...si incerci sa vb cu ea si ii zici ca o placi foarte mult si ca vrei sa ii sti parerea despre tine
Iti zic sigur nu o sa rada de tine
Si poate o sa iasa ceva
Doar ai incredere.Bafta
Sunt mai timid, nu am tupeu sa o scot afara....Si si daca o scot, cand se intalneste cu cineva sta de vorba si stau acolo ca un prost...
Cum sa nu-i spuna nimic mai?
Sti ceva, sunt intr-o situatie destul de asemantaoare ca si tine exceptand faptul cu prietenia(dar ma imprietenesc eu cu el Si sunt fata! Si sunt dispusa sa fac primul pas, iar tu esti baiat, deci baieti lasa-ti timiditatea ca nu ne place
Si partea cu popularitatea...hmm..si tipul de care imi place e "popular"dar cum sa iti zic eu,pe aici pe la mine daca esti cu cineva care cunoaste pe toata lumea automat te cunosti si tu cu ei,e un pic mai ciudat pe aici,cu surori,si frati, si mame, si matusi, fiice, in fine...stiu e foarte ciudata chiastia asta, nu cred ca ai inteles, asa-i?
Cand ti-a trimis acea melodie? Daca de curand treci la fapte! Ti-as sugera sa discuti cu ea fata in fata pentru ca sunteti amici si poti sa iti dai seama ce simte dupa figura feţei pe care o face
Succes...
Superb raspuns!.....ideea e ca da vorbesc cu ea prin mesaje/messenger. Da stiu, numai ca nu am tupeu sa vorbesc cu ea in fata. Si daca o vad pe strada cu cineva mi-e rusine sa ma uit la ea.. Singur poate ma mai uit la ea, ma duc sa o salut dar cu cineva NEVER.
Daca ti-a dat o melodie si tu crezi ca e un fel de mesaj, raspunde-i tot cu o melodie sugentiva in titul, gen:"Minte-ma frumos!" dar nu varianta Parazitii!
Sau ceva mai simpatic de la Taxi-Esti iubibila? si ei nu o sa ii mearga linkul pentru ca intentionat ai pus un "?" si cand iti zice ca nu merge, spune-i ca era o afirmatie dar nu erai sigur de sentimentele ei. Ai prins?
Succes!
Pai e foarte bine daca vorbiti! Pai fi atent! Sti...si mie imi place de un baiat si vreau sa ii spun ca il plac, si sincer si eu as prefera varianta cu vorbitul online pentru ca sunt mai rusinoasa de felul meu Si ii poti spune asa! ii spui ca placi o fata si ai vrea sa-i spui si o intrebi daca poti incerca mai intai sa-i spui ei(sa exersezi iar pe urma ii marturisesti ca ea e fata respectiva In fine, asta e ideea pe care as merge eu
Observ ca si tu esti mai rusinos, bai sincera sa fiu poaate sa fie tot poporul langa baiatul pe care il plac ca tot fix la el ma uit Si de ce nu ai putea sa o saluti cand e cu cineva! un "buna, ce faci x?" nu strica! Adica daca sunteti amici de ce nu ai curaj?
Nu am curaj pentru ca am vazut ca la unele mesaje nu imi raspunde si mi-e ca o sa ma lase cu ochii in balta cand o salut.
Atunci mai citeste o data poate mi-a scapat vreo virgula.
Noroc!
Trimite-i si tu o melodie "I love you too"
http://www.youtube.com/watch?v=Dt0LYqk8MwU
Astazi am vazut-o prin oras ( si cum eram cu bicicleta i-am facut doar cu ochiul) si ea mi-a zambit...m-am simtit asa de bine :X.
Poate si ea te place pe tine. nu ai de unde sa stii doar daca nu ii vei spune ce simti.
liliana77any întreabă: