Incearca sa ii explici ca sa devii mama la 16ani.nu e un lucru ok.incearca sa ii deschizi mintea vorbind cu ea, incearca sa o maturizezi tu pentru ca ea gandeste destul de aiurea... Oricum nu cred ca e gravida atat timp ca nu era spart si nu ai ejaculat in ea.Ai grija de ea! se pare ca tu esti cel matur in relatie.
Buna, durerile de burta si vama poate sa fie din cauza ca trebuie sa-i vina menstruatia, nu faceti asa concluzii pripite...mai ales ca ati folosit prezervativ si nu ai ejaculat in ea...
Iti multumesc Loredana. M-am mai linistit. Poate pentru ca si pe iubita mea o cheama tot Loredana.
Probabil isi doreste foarte mult sa ramana insarcinata,multe femei se trezesc,fara sa vrea,ca cocheteaza indraznet cu ideea sa devina mame.
In situatia voastra, daca lucrurile stau cum spui, o sarcina e exclusa.Prezervativele nu s-au spart,tu ai evitat sa ejaculezi, nu e posibila o sarcina.
Durerile de burta si senzatia de voma sunt de la altceva, nu apar atat de repede(in 10 zile) semnele de sarcina!
Sa astepte ciclul si sa se linisteasca, totul e in mintea ei.
E putin probabil sa fie insarcinata. si daca ar fi e putin probabil sa afli atat de devremede printr-un test de sarcina.
Dacă era virgină acum corpul ei suferă modificări în urma actului sexual. De aceea are aceste senzaţii neplăcute, se întâmplă mereu, aşa e la început.
Şi am impresia că ori e ea mai paranoică ori chiar îşi doreşte de pe-acum să rămână însărcinată.
Asteapta sa vezi daca e gravida dar probabil sa nu fie nu sunt sanse prea mari sa fie gravida...bafta
Fii atent tu zci ca era virgina dac ea are 16 ani e clar ca nu era pregatita asa ca acum are schimbari in corp in nici un caz daca ziceci ca at folosit prezervative si in ultima parte ai zis ca esti copil dar eu am facut sex la 11 ani asa ca sunteti destul de pregatiti sa fie intr-un ceas bun si sa fie sanatos daca ati avea un copil nu conteaza doar sanatos
Salut
acum 2 sambete a fost a 2-a oara cand a-ti facut-o si ati fost aman2 virgini?))))si ai spart 4 prezervative in 3 ore si erai virgin?)))))))))))ahahahahahaha ceva mai amzuant de atat exista?
in fine sa te iau in serios. daca tu zici ca nu ti, ai dat drumu in ea e ok.
Odata ce nu tiai dat drumul in ea nu are cum sa ramana insaracinata stai fara grija...
Iti ceri protectie zicand sa nu va zica cineva copii nebuni? Ce a fost in capul vostru? Nimic desigur! Vezi, acesta este impactul mass-mediei asupra tineretului! Relatiile sexuale la o varsta cat mai frageda sunt incurajate peste tot! Oameni cu deficiente psihice va imping in groapa atunci cand de fapt voi aveti nevoie de ajutor! Ati actionat conform directivelor date de internet chiar daca nu sunteti constienti de asta! Fiecare fapta are efectele ei! Consecintele se suporta indiferent ca va convine sau nu! Greselile se platesc!
Dupa cate spui tu nu ar putea fi insarcinata. Dar cel mai bine ar fi sa fac un test de sarcina!
Buna. 1.Sa sti ca din moment ce tu nu ai ejaculat in ea sunt 0% sanse sa fie insarcinata. 2.Starile de dureri de burta si greata pot aparea din diferite motive: menstruatia; mancarea unor alimente expriate; etc. 3.Nu mai fi speriat dar pentru orice eventualitate covinge-o sa-si i-a un test de sarcina. MuLtA BaFtA!
Nu mai este nevoie nici de test. I-a venit menstruatia astazi, deci nu este insarcinata. Va multumesc pentru sfaturi.