| electrovlad a întrebat:

am o problema
Plac o fata frumoasa bruneta, dar ea nu stiu dac ma place cel putin in pauzele din liceu se uita la mine mai mereu ma studiaza, am avut cateva concursuri de dans si am luat locul 1 (Tecktonik)
Cred ca ii place de mine dar nu stiu cum sa fac sa vb cu ea sa ma deschid in fata ei ea sta mai mereu cu prietenele ei prin pauze si nu este nici din cartie de la mine este cam de la 30 km departare!
Vreau sfat serios

Răspuns Câştigător
| Larisssaa a răspuns:

Nu are de ce să râdă. Adică doar îţi pui sentimentele. Ce e rău în asta?

4 răspunsuri:
| Kinderix a răspuns:

Bai frate si eu am patit acelasi lucru uite ce am facut eu eu m-am dus la ea si i-am zis sa vb putin intre 4 ochi .....si acolo i-am zis ca o plc si restul a venit de la sine
daca chiar si ea te plc

| Larisssaa a răspuns:

Păi ar trebui să te duci la ea şi să îi spui că vreţi să vorbiţi.
NU pierzi nimic dacă vorbeşti cu ea.
Şi dacă e departe de tine, ce? Dacă te iubeşte cu adevărat nu o să te înşele. Şi tu la fel (:.
Succes! ♥

| Nelamuritul a răspuns:

Ba poti face asa:1.Te duci la ea si daca is prietenele ei o intrebi ca si cum nu-ti pasa cine mai aude si gata chiar daca u nu mai poti de emotii sau asa ceva. sau 2.Nu incerca nimic cu ia sasa ii la 30 de km distanta in afara de liceu cand va puteti vedea? Numa daca nu ii cv transport pana la ia, atunci da.BAFTA

| electrovlad explică (pentru Larisssaa):

Da frate dar probelma e ca nu prea pot sa vb cu in pauza am sa incerc dar nu cred ca o sa mearga ba mai mult cred ca o sa mai si rada de sentimentele mele