| AndreiL505 a întrebat:

Buna TPU! Am o problema putin mai incurcata ca sa spun asa. Deci plac pe o fata si ieri mi-am facut curaj sa ii dau un mesaj (nu vorbisem anterior, era primul mesaj). Ieri pe la ora 9 seara ii trimisem mesaj si nici pana acum nu mi-a raspuns si nici seen nu imi da si uneori mai este activa si tot nu imi da seen.
Nu cred ca as fi la cereri pentru ca o am la follow si ea la randul ei ma are si ea la follow.
Deci cum ar trebui sa fac? Un prieten mi-a sugerat sa sterg mesajul respectiv si sa-i scriu iar dar cand e activa. Dar am nevoie de mai multe pareri. Multumesc mult!

Răspuns Apreciat de Editori
| TomaSelly a răspuns:

Pai, in primul rand, ar fi ideal sa nu mai dai mesaje oricarei tipe random cu "Buna!", gandeste-te doar cati baieti trimit acelasi mesaj de foarte multe ori pe zi. Incearca sa fii mai creativ un pic, sa-i raspunzi la un story cu un mesaj. Sau chiar daca vrei sa-i lasi un mesaj in privat, poti sa spui ceva mai deosebit, ceva ce nu aude de fiecare data cand intra pe Instagram. Poti sa te legi de o poza in care era undeva si sa spui ca acolo ai fost si tu sau cum a fost cazarea sau ce locuri ai de vizitat daca te duci acolo. Sper ca te-am ajutat, o zi placuta!

4 răspunsuri:
| AndreiL505 explică:

Nu e o fata random, pot spune ca o cunosc de ceva vreme. Story uri nu prea pune, dar nu asta e problema.
Chestia e ca nu imi da seen deloc, o vad uneori ca mai e activa dar seen la mesaj nimic.

| wildthing a răspuns:

Dupa cum vad eu lucrurile, cu siguranta a vazut notificarea ca a primit un mesaj, a intrat in "Mesaje" ca sa vada de la cine a primit, a vazut ca e de la tine, a vazut si primele 4-5 cuvinte din ceea ce i-ai scris, dar daca nu a intrat pe mesajul tau in particular, nu-ti apare ca "seen" (nu?). Pe scurt, eu sunt sigur ca a vazut ca i-ai scris, dar nu e interesata. Probabil ti-ar fi mai bine daca ai renunta la a mai incerca sa te bagi in seama cu ea.

| AndreiL505 explică (pentru wildthing):

Mda, probabil ai dreptate

| Danny28 a răspuns:

Las-o. Nu e interesata.