| TheRocker1999 a întrebat:

Am o problema. Rog seriozitate.
Deci...eu iubesc foarte mult o fata, dar nu sunt singurul care o place; si prietenul meu cel mai bun o place.
Am doar 14 ani, la fel si prietenul meu. Stiu, mi s-a mai zis ca inca sunt mic pentru iubite dar nu asta este problema,
O cunosc de pe clasa a 5-a. Atunci nu prea vorbeam. Asa si pe clasa a 6-a. Dar anul acesta am inceput sa ne intelegem foarte bine, si asta m-a facut sa ma indragostesc de ea.
Si eu simteam ca simte ceva pentru mine, si prietenele ei imi spuneau asta, dar am mai stat o saptamana, si dupa voiam sa ii spun ce simt. Dar in saptamana aceea s-a bagat prietenul meu intre noi, si a inceput sa se dea la ea. Si brusc, ea, nu mai prea vorbea cu mine, doar cu el. si cred ca s-a indragostit de el. Asta m-a facut gelos, si trist. In ultimul timp vreau sa fiu singur, ma simt neiubit, nedorit, in plus in unele conversatii in fiecare seara imi vine sa plang dupa ea, nu pot sa mi-o scot din cap, in ore nu mai pot fi atent, uneori vreau sa plec cat mai departe de casa ca sa fiu singur, ma enervez din orice motiv.
Pe facebook cand vorbesc cu ea, el se baga repede intre noi, la scoala nu prea indrezneste.
In ultimele doua zile, am avut curaj sa ii zic ce am avut pe suflet, dar ea nu a reactionat, dar, iar m-am apropiat de ea. Pe facebook se intelege bine cu el, in realitate cu mine.
Dar, sentimentul de tristete, durere, gelozie zace in mine si deja e absurd. M-am saturat sa plang in fiecare seara, sa ma simt asa.
Intrebarea e: Cum pot sa scap de sentimentul asta de tristete?
Cum e posibil ca o fata sa imi faca asa ceva? crying
Va rog sa tratati cu seriozitate puppy dog eyes sad

8 răspunsuri:
| thedestroyer890 a răspuns:

Incearca sa o faci sa se indragosteasca de tine.

| Kiddy1998 a răspuns:

Incearca sa o faci sa se indragosteasca de tine. Daca nu o sa mearga incearca sa o uiti frate! Sunt fete destule. Sper ca te-am ajutat cu ceva. Bafta.happy

| Sen7iment a răspuns:

Fii tu insati si nu te gandii ca o poti pierde daca faci ceva gresit..Incearca sa te porti frumos cu ea vorbeste orice dar nu prostiilaughing fa glume. daca nu ai subiecte prefate ca esti interesat de activitatile ei si vorbiti mult fa-o sa se simta in siguranta langa tine nu stiu ce pot sa iti mai zicthinking

| MiruD a răspuns:

De sentimentul de tristeste scapi doar daca ai sa incepi o relatie cu ea. Dar din cate am inteles, nici ea nu stie ce vrea. Incearca sa vb cu ea, glumeste, razi cu ea...nu stiu! Fa-o sa se simta bine, sa se simta unica si importanta.

| TheRocker1999 explică (pentru MiruD):

Pai...mereu vorbesc cu ea, glumin, radem...dar ma vede ca un simplu prieten.

| TheRocker1999 explică (pentru Sen7iment):

Mereu vorbesc cu ea, radem, glumim, dar ma vede ca un simplu prieten

| MiruD a răspuns (pentru TheRocker1999):

Atunci, nu ai ce face. Dragoste cu sila nu se poate. Da-i pace si reorienteaza-te!

| TheRocker1999 explică:

Mda...
Acum ei sunt un cuplu...
Cred ca nu mai am nici o sansa... Sau ma insel? happy sper sa ma ajutati sad