Si eu am avut in trecut o problema de genu si crede-ma nu se schimba.Se plictiseste stie ca cu tine ii merge si de ce sa nu incerce.E genu la care nu ii place singuratatea si se gandeste ca poate poate te are de rezerva.
Se va plictisi iar si te va lasa, va merge din nou cu alta si tu vei sta in loc asteptandul.Crezi ca asta e viata pe care ti-o doresti?
La tine se învârte lumea doar in jurul acelui băiat? Trezeste-te fetițo, te-a umilit destul daca zici ca a avut si alte relații dupa ce s-a despărțit de tine.Parerea mea este ca iti place situatia in care esti, de asta nu vrei sa-i pui capăt, sa iesi din toata harababura asta. Pierzi timpul degeaba cu unul care zboară din floare in floare si habar nu are ce e cu el, nu isi găsește liniștea cu nici o fata din cate a mai avut.Gandeste-te ca pierzi timp din viata ta cu persoana lui, mai ales cand accepți sa il mai vezi si sa mai vorbești si cu el.
E desut de naspa situatia... uit de el o vreme, dar dupa cand il intalnesc din greseala pe strada sau oriunde ar fi. imi aduc aminte de clipele cu el si o iau de la capat. Oricum mersi mult :*. Am o retinere in a da sansa unui alt baiat in viata mea. deoarece nu mai am incredere in aproape nimeni.
Nu imi place situatia in care ma aflu, ba chiar deloc. dar e nasol.
Nu lua in seama pe cei care te considera ratat pentru ca nu ai fumat sau nu ai baut. nu sunt multi ca tine RESPECT! si iti multumesc pentru sfat
Stiu asa eram si eu cand il vedeam, auzeam sau chesti de genu mereu imi aminteam si acum ma mai uit cateodata la pozele lui dar am scapat oarecum tinanduma departe de el pe cat posibil si gandindu-ma ca pe el acum il doare in cot ca umbla cu altele si nu am de ce sa mai sufar eu daca lui nu ii pasa
Eu te cred ca nu iti place situatia, dar fii si tu mai puternica si inceraca sa te rupi de acel individ, stii prea bine ca numai rau iti face.