anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema.
Stateam intr-o seara cu fratele meu in pat si ne uitam la un serial. El ma tot musca de ureche, ma pupa pe gat, ma strangea de fund, ma mangaia pe picioare, imi tot ridica tricoul si ma mangaia pe abdomen si se punea peste mine.
De ce facea asta? Ma puteti ajuta? :-s
Fundita

Răspuns Câştigător
| xBya a răspuns:

Ai un frate cu niste hormoni care au luat`o razna laughing. Dafuq?! Cum sa te pipaie (ca asta e ce a facut el) frate`tu`? Eu in locul tau i`as fi zis vreo doua asa ca sa se linisteasca. Nu inteleg cum l`ai lasat thinking Adica tu nu ai nimic de zis in asta? Daca se va mai repeta sa nu taci. Spune`i ceva in gen: 'ce inseamna asta?!', 'daca te mananca degetele, gaseste`ti o prietena', 'eu nu sunt ursuletul tau de plus cu care sa te joci ca sa-ti fie mai frumoase momentele de singuratate' etc. Fii si tu mai prezenta.

9 răspunsuri:
| Anddreee a răspuns:

De ce face asta numai el stie.
Mi se pare absurd, e fratele tau! straight face
Nu poti vorbi cu cineva apropiat despre chestie asta gen mama/tata/bunica/bunicu? Bine ca acum depinde si ce varsta ai.
Sau chiar cu el, sa-i explici ca e o prostie ce face.

| vlad89c a răspuns:

Pai depinde cati ani aveti, trebuie sa imi spui varstele ca sa te pot ajuta mai mult...

| Cosminovici18 a răspuns:

Cred ca fratele are cateva probleme psihice ca sa spun asa sau mai degraba niste ticuri si nu se poate sa se abtina fara sa atinga o fata si neavand o prietena te atinge pe tine si n'ar trebui sa'i dai voie pentru ca totusi e fratele tau! Acum depinde si varsta voastra

| SakonSIUkon a răspuns:

Spune-l mamei.

Răspuns utilizator avertizat
| ScreamoTime a răspuns (pentru Niicola):

Ce direct laughing

| G3orge96 a răspuns:

Se dadea la tine laughing

| Oana92 a răspuns:

Incestul se pedepseste cu inchisoarea! sfatul meu e sa vb cu el sau cu o ruda inainte sa se ajunga la asa ceva, e foarte grav ce afirmi tu!

| mortu122 a răspuns:

Fiindca vroia sa faca sex dar sa stii ca nu trebuie sa faci cu el daca te mai atinge sunele parintilor tai