| Useria a întrebat:

Am o problema.
Sunt iubita unui baiat; inainte de el am mai fost cu un baiat. Eu acum simt ca ii iubesc pe amandoi(cel mai mult pe cel cu care am fost)dar nu stiu cum sa ii spun actualului ca as vrea sa ma despart de el. Eu ii iubesc pe emandoi. Ce sa fac? Pe cine sa aleg? Funda pentru cel mai bun raspuns.Mersi.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu iubesti pe nici unul, fii sigura si nu te infuria ca n-ai motiv.
Esti cu actualul, te gandesti la fostul.
Vei fi din nou cu fostul, te asigur ca te vei gandi la actualul!
E caracteristic varstei si imaturitatii.
Nu-i nimic, mai trece omul si prin asa ceva, asa inveti!
Acum sa-ti spun ceva.Cand ai de ales intre doi, alege-l pe al doilea, pentru ca daca primul era perfect si nu-i lipsea nimic, al doilea nici n-ar fi existat in viata ta!
Si hotaraste-te repede, pentru ca iti ranesti singura sufletul si, daca tu ai fi fost in locul unuia din ei, nu ti-ar fi placut chiar deloc!

14 răspunsuri:
| NeneaGogu a răspuns:

Menage a trois

| Useria explică (pentru NeneaGogu):

Ce?

| NeneaGogu a răspuns (pentru Useria):

cauta pe gogales sa vezi ce inseamna

Ce limba ca nu gasesc

| NeneaGogu a răspuns (pentru Useria):

franceza, relatie in trei

Nu-mi da nimic

| aniiledha a răspuns:

Eu iti zic sa alegi pe care vezi ca se compoarta mai frumos cu tine, si crezi ca tine la tine cu adevarat. Puneti ordine in ganduri si alege-l pe cel care poate sa te faca fericitahappywinking

fundita:X?

| Yuyakee a răspuns:

Cu calm rezolvi totul, pur si simplu ii explici cum stau lucrurile, alegi pe cine iubesti (fostul), ii spui ca mai bine ramaneti amici decat sa stie ca nu ii poti impartasii atat sentimentele fata de el cum ii impartasesti fostului prieten.succes:*

| Ina93 a răspuns:

Eu zic sa faci o cumparatie intre ei ..cu care te-ai inteles mai bine si cu care ai cele mai frumoase momente petrecute impreuna si care stie sa te respecte, sa te inteleaga si sa te respectebatting eyelashes. fundita? sper sa iti fie de ajutor sfatul meu :*

| Bumbu89 a răspuns:

Pe cel pe care il iubesti mai mult si care se comporta cel mai frumos cu tine... asculta-ti inimawinking

| Useria explică:

Pai: pe amandoi ii iubesc, amandoi s-au comportat frumos cu mine, tineau la mine mult...amandoi sunt la fel

| Useria explică (pentru greece12):

Mersi si...nu sunt furioasabig grin

greece12
| greece12 a răspuns (pentru Useria):

Ei, ziceam si eu!laughing