| Eduard11 a întrebat:

am o problema. Va rog mult sa nu radeti sunt o fire mai timida si nu stiu cum sa-mi fac o prietena. Am pus ochi pe una frumoasa da nu stiu ce sa zis ce sa fac. Nu am mai vorbin niciodata cu ea Va rog maxima seriozitate FUNDAAA

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Salut, prima data iti iei curaj in inima apoi mergi la acea fata cand o prinzi singurica sau ii zici daca e cu alta colega sa vina ca vrei sa ii spui ceva si cand e cu tine ii explici ca doresti sa o cunosti si vezi ce zice. Daca accepta o iei usor cu vorbe ca intre amici si dupa un timp ii explici ca iti place de ea si vezi ce iese.

| zelda a răspuns:

In primul rand ar trebui sa-ti faci putin curaj si sa-i ceri id-ul (pentru ca acum asta e la modalaughing ) si pe mess nu cred ca o sa-ti mai fie rusine sa vorbesti cu ea. Dupa ce o sa va mai cunoasteti putin atunci o sa ai curaj sa o saluti macar si apoi sa intri in vorba cu ea sau chestii de genul. Parerea mea este ca trebui sa-ti faci curaj pentru ca fetele se asteapta ca baietii sa faca "primul pas". Incearca... putin cate putin o sa te apropii de eahappy

| alexam_9916 a răspuns:

Mai bea lapte si tu, si revino peste 10 ani cu intrebarea, daca mai e nevoie!

| Eduard11 explică:

Mihai ce mi-ai spus tu nu mi-a trecut niciodata prin cap. Ms mult sa stii ca mai ajutat foarte mult.winking Rasplata

| Pisicutza7 a răspuns:

Pai edi, pentru inceput ti.as recomanda sa ii ceri id de mess sh sa incepi sa vb cu ea. apoi poate deveniti prieteni buni sh ai putea sa o intrebi atunci daca ar vrea sa fie cu tine. ar avea sh mai mult efect daca i.ai zambi.adica atunci i.ai da de inteles ca o placi. poate sentimentul e reciproc. asta vezi din privirea ei. sper sa.ti fie de foloss>big grin