| Adinaa234 a întrebat:

am o relatoe cu prietenul meu de un an si 5 luni,la inceput am fost deacord sa nu vorbesc cu nici un baiat deoarece e gelos,la fel si el sa nu vorbeasca cu nici o fata,pana acum cateva saptamani cand o prietena mi-a cerut numarul lui ca vroia sa o il intrebe ceva,am spus ca il dau, tipa fiind cu 2-3 ani mai mica decat mine,am vazut cateva conversatii pe viber,parea destul de atasat de ea,am vazut ca ii povesteste tot ce facem,tot ce ii spun,ma deranjeaza putin pentru ca ii povesteste tot,ma simt prost, el e plecat in Spania si inainte m-am uitat pe viber si a fost activ acum 15 minute la fel si ea

6 răspunsuri:
| bibi5961 a răspuns:

Asaa...si? noi ce vrem sa facem?

| cristimihailov a răspuns:

Termina odata relatia asta. Iti faci tie rau intai de toate. Crezi ca prietenul ala al tau este in Spania ascet?
La cate romance sunt pe acolo?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mai bine daca va calugariti.

| Hakuouki a răspuns:

In primul rand, incearca sa ai o relatie cu dex-ul, cu doom-ul si, in cazul tau, cu un abecedar, stai calma, nu va exista gelozie. Prietenul tau are nevoie de cineva cu care sa vorbeasca, o prietena, in mod normal iubita ar fi cea mai buna prietena, dar el nu cred ca simte ca iti poate spune orice sau poate s-a plictisit de relatia cu tine.

| Sxx a răspuns:

Mai. sincer sa-ti spun nu e nimic. laughing Adica iti spun sa stai calma, si eu am cel mai bun prieten baiat si ii spun tot, asa cum face iubitul tau. rolling on the floor
Cred ca mai bine i-ai spune in fata mai intai iubitului tau, iar dupa aceea acelei fete. Nu e normal sa se bage daca este ceva "mai mult" si sper sa nu fie.
Parerea mea este ca nu e nimic intre ei dar la un moment dat fiecare dintre parteneri [ nu este obligatoriu ] sa caute o alta persoana de sex opus [ baiat/fata ] cu care sa discute amanunte mai... intime poate pe care nu i le poate spune iubitei/iubitului.
Sper ca te-am ajutat.happy

| itzy8 a răspuns:

Vorbeste cu el ..si spune-i ca nu iti convine si intreaba-l daca i-ar conveni sa faci si tu la fel, sa discuti despre el cu alt baiat! e putin aiurea, ca el sa povesteasca chestii de genu' altei fete, fiindca ..aceste chestii i-ar putea apropia.