Stai linistit frate nu te lua dupa altii care rad de tine eu zic ca este numai bine, deoarece degeaba o ai mare daca nu sti ce sa faci cu ea si in + cu cat este penisul mai mare 20 cm+ este mai rau pentru partenera cu care o faci deoarece daca ea are vaginul stramt si tu penisul mare nu e bine deloc cred ca iti dai si tu seama nu mai trebuie sa iti explic si cat despre marimea ta cum ti-am zis tu sa stii ce sa faci cu ea ( sa stii sa satisfaci bine partenera) ca de lungime e numai buna.
Stii cum e asta cu marimea?
Conteaza sa fie destul de mare cat sa iti faci treaba, sa zicem un 10-12 acolo.
Ce e peste trebuie vandut cu talent si facut preludiu si atitudine care sa acopere vreo eventuala frustrare reflectata in femeie.
Cum s-ar zice, tu trebuie sa vinzi sfaraitul micilor nu 50 de grame de carne de calitate indoielnica.
Bafta!
Si mai vrei!?
asa fa fapt divers vaginul unei femei se dilata intre 7 si 15 cm.
in plus poti avea 25de cm si sa fii 0 barat in pat daca nu stii ce sa faci cu ei.
Ultima parte e o minciuna si stii foarte bine asta...cat de complexa sa fie miscarea aia de frecare spate-fata, ca sa nu ai absolut deloc habar sa faci sex in secolu asta inseamna ca ai stat ultimii 10 ani inchis intr-o grota pentru ca orice oligofren isi permite acces la internet. draq am vecini tigani de locuiesc in un vestiar abandonat si au internet
Eu n-am intalnit pe nimeni 0 barat, dar nici n-am avut parteneri sexuali fara nr.
dar cunostiintele mele care au avut de la 5 parteneri in sus au spus despre cel putin 3 din ei ca sunt 0 barat in pat (si unii din ei aveau cu ce se mandri).
acuma eu nu stiu sa-ti explic ce si cum. dar cred ca sunt barbati destul de egoisti care nu se pricep si nu-i intereseaza decat propria placere. (si daca imi aduc aminte am patit si eu o data asa )))) a fost f tare pentru ca el nu si-a dat seama ca e "egoist" desi ne stim de ani buni si stie ce si cum... dar iaca uneori nu-ti iese miscare aia de intrare- iesire... )
La preludiu se vede diferenta intre cine stie si nu stie, asta e tot adevarul. la frecat orice meltean se pricepe nu e stiinta cuantica, da daca stai mai mult de cateva secunde sa-i desfaci sutienu si nu stii cum si unde s-o atingi e clar ca esti pamant de flori la chestii gen sex
Tin sa te dezamagesc, conteaza "frecatul" f mult, de el depinde daca ajungi sau nu la orgasm. pentru ca doar prin preludiu nu ajungi la orgasm. si eu tin sa mentionez ca am sarit de mai multe ori peste partea cu preludiul si am avut orgasm si nu, nu fac parte din categoria aia de fete care a avut orgasm de la primul contact sexual, daca intelegi ce vreau sa spun.
Da ma conteaza ala, da in afara de modul in care e pozitionat corpul ce faci cu mainile mecanismul in sine e acelasi e frecare e spate-fata si nu e nimic complicat in el. sa zicem ca singuru lucru complex e sa stii sa controlezi ritmu cand dai tare cand incet, dar asta e un cu totul alt capitol
Vezi aici http://xshop.cabanova.com/solutie-marire-a.html
Este foarte bun o sa fi multumit
Sper sa te ajute
robbyrobby întreabă: