| Belluuu a întrebat:

Bună TPU, am "problemă" să zic aşa., eu sunt cu o fată de care tot v-am spus mai demult..in fine, din câte ştiu de la ea şi de la vară-sa, mama prietenei mele ştie de relaţia noastră n-are nimic împotrivă a văzut că mă port frumos cu ea şi că sunt diferit de foşti iubiţii pe care îi avea fica ei (prietena mea)., dar în schimb tatăl ei nu ştie de relaţia asta. stie doar că vorbeşte cu un băiat. de ce credeţi că tatăl ei nu stie? adică mna ea peste 3 luni vine în ţară (îi plecată dincolo) oare dacă i-ar spune tatălui ei nu o lasă să mai vină? ne-am gândit eu cu ea să facem nişte video-uri gen "cute couple" dar nu le vom publica pe net le vom ţine amintire. şi dacă iar arăta tatălui ei ce am facut şi că are prieten, cum m-am comportat cu fica ei ce ar zice?

- Inţeleg că îi tată şi îi protectiv ca orice alt tată pentru că nimeni nu îşi doreşte să-şi bată cineva joc de sentimentele ficei sale şi de ea.

#Dar aş putea face ceva înlegatura cu situaţia asta?
Rog seriozitate şi să nu comenteze tot pro¤¤¤ dacă nu stie despre ce îi vorba dau şi fundă dacă mă puteţi ajuta. happy(scuzaţi greşelile, nu sunt român ci sârb)

Răspuns Câştigător
| Iunona a răspuns:

In general, cand unul din parinti este plecat, in cazul ei mama, este mai dispus sa fie mai flexibil si sa vorbeasca cu fata ei orice numai sa ii fie aproape chiar daca este la mijloc distanta. Tatal ei va afla in momentul potrivit, nu trebuie sa ii demonstrezi lui ceva anume ci ei. Singura dovada ca faci ceea ce trebuie este o relatie lunga si fericita alaturi de fiica lui. Poate inca o crede prea micuta, sau nu are o relatie apropaiata cu fiica lui. Lasa-i sa se apropie, sa isi dezvolte o relatie frumoasa tata-fiica, astfel incat tatal sa aiba incredere in ea si in alegerile ei. happy succes!

1 răspuns:
| Belluuu explică (pentru Iunona):

Ea locuieste dincolo de ceva vreme. cu parintii sai dar totusi am sa respect ce ai zis mie mi se pare foarte adevarat, mai ales faza cu tata-fiica, multumesc mult am sa tin cont si am sa ma astept la orice de la el