| yomotherfucker a întrebat:

Am probleme in dragoste. Deci este la scoala un biat nou e din Buc eu sunt din Iasi dar nu stiu e fitos... fara suparare pentru cei din Buc :* dar. mi se pare dragut dar nu stiu daca sa ma duc la el sa vb daca imi spune hai.pa.laughing

Un coleg s-a dus ca. si i'a zis ca e dragut nu stiu ce.si face ca ce'i cu ea.nu a spus cu interes rau.

Asa si are un prieten care am fost eu si ne'a certat dar nu stiu ce i'a spus daca i'a spus ceva de rau...

Dar acum recent eu ma duceam in clasa si el era cu prietenul de care v'am povestit si s-a oprit ( eu eram cu spatele) si se uita la mine in continu si prietenul ala face ca ahai ei nu te mai holbahee hee ca a auzit o colega si mi-a spus trecea pe aolo atunci

Si de fiecare data cand ies pe hol se uita la mine >:" nu stiu ce sa fac straight face poate e timid eu nu m-as duce nah. dati'mi sfaturi va rog!

Dau Fundoi! mersi :* (scuze pentru greseli.)

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Du-te la ei si spune-i cu frumosul de ce e asa rusinos, si vei vedea ce iti spune, continui discutia pana ajungi la punctul culminant.

| BaiatulAnonim a răspuns:

Dupa felul cum vorbesti imi dau seama ca nici tu nu esti prea departe de a fi "fitoasa" deci compatibilitatea dintre voi doi e destul de mare tongue Vorbeste cu el, nu ai nimic de pierdut, de obicei baietii mai calmi prefera fetele mai intepate, energice care sa-i binedispuna mereu happy Si apoi, o mai fost refuzata lumea, nu e asa mare tragedie big grin

| d33utza003 a răspuns:

Pai cand vezi ca se uita lung la tine ai putea sa te duci si sa ii zici "buna..." si sa gasesti un motiv pentru a incepe o conversatie... ceva de genu "stii daca e nu stiu ce profa in scoala" sau sa il intrebi cum i se pare scoala vostra/profii sau pur si simplu il intrebi cat mai e pana se sunalaughing prostioare din astea de la care poti incepe o conversatiehappy. dupa ce ti-a raspuns mai gaseste ceva tot legat de scoala sa il intrebi.astfel incat sa poti sa dai de un subiect de discutie diferithappy

| Curiozitate a răspuns:

Eu te'as sfatui sa te duci la elhappy daca nu risti nu castigi! Daca intr-adevar il placi si daca el chiar se uita intodeauna dupa tine inseamna ca are o atrctie aparte pentru tinehappy Sfaptul meu e sa fii mai intepata si sa ai incredere in tine! Totul va merge perfect! Baftab-) :X Funda!blushing

| rugi a răspuns:

Salutal spune-i sa vina la tine ''sa te ajute la teme'' de acolo te descurci?