imi pare rau pentru tine DDDD sincer te cred si te inteleg dar eu daca as fi in locul tau mi-as face de cap cu el pe ascuns. daca si el ar fi de acord cu tine nu vad problema. conceptia mea
Sfatul meu este sa te arati interesata de el DAR CA VERISOARA! nu vrei sa pari nu stiu cum. dupa aceea ai putea rupe si cea mai mica relatie de prietenie cu el. vezi ce vrea el. ia-o incet. incearca sa il faci putin gelos cu cineva. vezi cum reactioneaza. dupa asta mai povesteste-ne noua pe TPU ce se mai intampla ca sa hotaram ce sa facem situatia e cam delicata.
Bună.
Dacă vrei să te calmezi şi să nu te mai macine sentimentele astea atât de mult,mai bine spune-i.
Poate,poate,te place şi nu are curajul să îţi spună, crezând şi el că e greşit.
Prinde atitudine şi curaj şi mărturiseşte-i ce simţi pentru el.
Ar fi frumos ca, atunci când vrei să faci pasul ăsta, să-l inviţi la o plimbărică, la un suc şi să-i povesteşti tot.
E chiar interesantă povestea ta.
O seară plăcută şi numai bine!
Şi cum naiba. dacă o să mă creadă "nebună". şi. o să se supere .
Mai incearca putin. ca si varul meu imi vrea binele sar nu imi spune chestii din astea. mai ales cu "zii ca a spus vartu ca-l ia dracu". povesteste i lui cat de frumos, inteligent, carismatic e iubitul tau, mult mai super decat el. incearca sa vezi reactia lui. studiaza! vezi ce iti spune! Spune i ca iubitul tau e cel mai bun si ca nu ai putea gasi pe nimeni mai bun. si dupa asta intreaba-l daca stie el pe cineva mai bun, ca doar nimeni nu e perfect. vezi ce iti spune. poate iti spune ca el e mai bun. Bafta!
Prima data m-a intrebat "tu ai scris toate astea" [ca am dat copy-paste la ce v-am spus voua si am zis ca da. si el face "nu-i nimic. se mai intampla. si eu am mai stat cu o verisoara, bine, nu stiam ca era varmea, si oricum era mai indepartata" )). si m-a inteles. . si eu ii spuneam "doamne, suntt o proasta". si el face "taci. si nu mai spune asa ca ma enervezi" . am vorbit mai multe :*. multumesc pentru raspunsuri. :*
Incerc sa nu rad dar nu pot....in ce lume traiesti de gandesti asa si apropo, cati ani ani, 7, 8?
Pai cum sa stea? iti dai seama. nu am vb. lucruri interesante. v-am spus ce e mai "interesant". stiu ca nu am sanse. si daca as avea. nu ar fi corect. oricum a inceput sa-mi i-a apararea. cand vede ca am un status trist imi zice sa-l sterg si sa nu mai fiu suparata...
KatiMe27 întreabă: