anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU am si eu nevoie de ajutor mai bine spus un amic, are o relate de un an si ceva cu prietena lui dar inca nu si-au inceput viata sexuala cu actuala prietena.Mia spus ca uneori are dureri foarte mari in partea de jos a abdomenului i se inrosesc...si simte o durere puternica, stiti de la ce poate fi? Adica credeti ca din cauza asta sau este altceva? Multumesc si funda la cel mai bun raspuns

Răspuns Câştigător
| Cronki a răspuns:

O excitare prelungita duce la dureri insuportabile de testicole si abdomen. Explicatia? Inima pompeaza o cantitate mare de sange in zona aceea (tensiune sexuala), care dispare dupa un act sexual. Daca actul sexual nu are loc, acea durere persista cateva ore. Poate sa dureze si 10 ore sau chiar mai mult.
Daca aceste excitari fara finalizare se repeta de mai multe ori pe saptamana, in cateva luni pot aparea in scrot vene varicoase (varicocelul). Deci persoanele care sustin ca: "nu este nimic grav" si ca "este ceva normal", trebuie sa stie ca varicocelul poate fi "indepartat" numai chirurgical. Reapare cam in 10 ani! Netratat duce la sterilitate sau chiar la cancer testicular.

Sincer, am renuntat la o relatie din cauza tensiunii sexuale. Daca ai o "prietena" care te excita si apoi te lasa balta pentru ca vrea ea sa fie, sau sa para "virgina/de treaba/sfanta" ai doua posibilitati, ori suferi, ori mergi la alta disponibila. Daca alegi a 2-a cale esti acuzat ca: "nu esti serios intr-o relatie si ti-ai inselat iubita".
Mai doresti si alte explicatii? happy smug

9 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Te-ai gandit ca poate fi din cauza...ta?

| FoxxyReBella a răspuns (pentru neutrino):

Adica?

| NameHarris a răspuns:

Pai clar ca il doare deoarece merge la prietena lui stau ce stau min preuna i se mai pune in breate si na. pe scurt trebuie sa se goleasca si el laughing) altfel tot asa va pati nu este nimic grav la orcare i se inatmplahappy

| lucifer12345678 a răspuns:

Orice baiat pateste asa din cauza excitatiei.cum a spus si colegul trebuie sa se descarce

| varcolaccc a răspuns:

Sa se ducă la doctor. Ce-a mai buna soluție, ca sa scape de problema si sa poată sa se simtă bine. Crede-ma nimic legat de sănătate nu trebuie amânat, si tratat dupa capul nostru.

| FoxxyReBella a răspuns (pentru lucifer12345678):

E ceva de rau adica nu se intampla nimic daca il doare? mi-a spus ca il doare 2-3 ore foarte tare

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru FoxxyReBella):

Stai linistita. Se incarca testicolele si trebuie sa se descarce. Daca era baiat destept gasea solutia. Mergea la o "gagica" sau trecea pe "manual". Altfel n-are de cat sa se chinuie daca-i fraier.

| FoxxyReBella a răspuns (pentru Cronki):

Multumesc frumos pentru raspunsul tau happy

| lucifer12345678 a răspuns (pentru FoxxyReBella):

Nu e rau dar trebuie sa-si dea drumu ca sa nu-l mai doara sau dus rece