Poate ca doar o simpla relatie de amicitie ar fi cea mai idicata in situatia de fata.
nu are rost sa te amagesti in a avea o relatie la distata pentru ca raportul dintre suferinta si momente frumoase o sa icline foarte mult balanta spre naspa in astfel de relatii
insa tu suferi pentru ca nu il mai ai deloc in viata ta, de aceea iti sugerez sa mai ai din cand in cand conversati simple cu el.ati fost odata impreuna si v-ati iubit in felul vostru sta nu inseamna ca acum nu mai puteti fi amici.
sunt situatii in care nu mai dorim ca acea persoana sa fie jumattea noastra insa nici sa dispara complet din viata noastra nu am vrea.cam printr-o astfel de situatie treci tu acum.
ca si iubit nu te va face sa te simti mai OK decat acum, insa ca si amic, cred ca va avea un efect pozitiv
Du-te vino, lasa-ma-mi place....hai ca si tu esti ametita rau de cap.
Pai daca deja ai hotarat ca nu ai timp de el si tot ce te leaga de el este o nostalgie cand il vezi online pe facebook....la ce mai pui intrebarea?
Daca il iubeai, stiai.Deci nu il iubesti. Si cum ai putea? El e pe un alt continent. Poate va veti reintalnii candva in viitor cand vei fi si tu majora si vei putea sa iei decizii singura si sa gasiti o cale de a face lucrurile sa mearga.
Momentan insa, las-o asa ca te complici fara sens.