| floriilegale9 a întrebat:

Buna TPUhappy Am si eu nevoie de ajutorul vostrustraight faceDeci imi place un baiat care are 17 ani, peste o luna v-a implinii 18. Iar eu am 15.Se poarta foarte frumos cu mine, iar din semnele pe care mi le da inteleg ca si el ma place.Credeti ca e o diferenta prea mare de varsta? Stiu ca unii o sa postati raspunsiri de genul´´vezi-ti de scoala´´dar chiar am inceput sa tin la el. Funda

Răspuns Câştigător
| Dodooooo a răspuns:

Nu draguto. Sa stii ca unele persoane se casatoresc desi au diferenta de 10 ani intre varste. daca va iubiti trebuie sa fiti impreuna! :* succes!

10 răspunsuri:
| jupiterestru a răspuns:

Fetele din ziua de azi arata mai matur,cu siguranta nu este o diferenta de varsta, daca pe el nu-l deranjeaza chestia asta, e okhappy

| Alekutzaaaaaaaaa a răspuns:

Euu zic sa iti incerci norocuu:*:*

| adiiitimisoara a răspuns:

Nu-i nicio diferenta daca va iubitii nu conteaza varsta eu am 19 ani si am pretena de 15 ani :*

greece12
| greece12 a răspuns:

Atat timp cat totul e frumos si in limita bunului simt, nu vad nici o problema!
Sa fii iubita, pe cat iti doresti!

| EmZoTeck a răspuns:

Stii care e faza sunt unii baieti care nu stiu sa aprecieze o fata care il place, poate iti da semne doar pentru distractie si sa aiba ce sa discute cu tovarasii lui de 2 bani intelegi?
Poate iti da sperante aiurea si cand e sa stea cu tine isi bate joc de tine si tot tu ajungi sa suferi si pe el il doare fix in tango ca sa zic asa.
Testeaza-l, cum?
Lasa deoparte ceea ce simti tu pentru el alunga acele sentimente ascundele(stiu ca e greu dar daca chiar vrei in sensu A VREA poti reusi foarte usor)si pune-i intrebari de genu de ce ma placi ce vezi la mine special la varsta de 15 si ce nu vede la una de 17 si in functie de cum se uita la tine si cum iti da raspunsurile si cum ti le spune poti afla daca te minte sau nu.
Sau poate asa e firea lui se comporta cu fetele frumos incat "da semne ca le place", dar de fapt asa e felul lui de caracter si comportament.
Dar nu-ti incerca norocu, de ce sa te duci tu la el?
Sa vina el la tine daca te place cu adevarat.

| Nuvăsufăr a răspuns (pentru adiiitimisoara):

Aidoma. happy Cum vă-ţelegeţi?

| Zenithf a răspuns:

Normal, vezi-ti de scoala, dar asta nu inseamna sa nu-ti traiesti si viata ta. Numai sa aveti grija la viata sexuala (cand va fi momentul, dar poate mai bine peste 1-2 ani), sa nu ai mai multe regrete mai tarziu.

| floriilegale9 explică:

Azi am aflat de la un prieten comun foarte apropiat ca sentimentul e reciprocbig grin

| floriilegale9 explică:

Azi am aflat de la un prieten comun foarte bun ca si el ma placebig grin
toata ziua am vorbit azi:X

| floriilegale9 explică (pentru Nuvăsufăr):

Ne intelegem foarte bine:*