Mai bine nu te impaca cu ea din moment ce te-a inselat si te-a mintit odata o va face si a 2-a oara, plus ca e inca mica pe langa tine are doar 14 ani ea la varsta asta nu e inca pregatita pentru o relatie serioasa, pentru ea e inca o joaca deci mai bine spune-i ca nu va merge relatia asta si asa pui punct la tot. Sunt foarte multe fete frumoase si de varsta ta cu care poti avea o relatie cat se poate de serioasa dar asta depinde de tine si de ele... sper ca te-am ajutat
Bafta
La aceiasi concluzie am ajuns si eu. Acuma cand o sa ma intalnesc cu ea o sa ii spun ce am pe suflet, sa ma descarc. Dupa, cum zice maicasa(la gara). Multumesc fain!
Cu placere
Dupa parerea mea, zic sa ii mai dai o sansa deoarece este om si greseste. Daca si dupa aceasta data te va insela, trebuie sa o uiti definitiv.
Frate n-am nimic, cu tine, dar totusi eu la 18 ani, nu as putea sa am o relatie cu una de 14 ani, e inca un copil, nu stie ce vrea, de aia te-a inselat,+ca zicea ca "te iubeste", hai ma in 2 luni de relatie, va iubiti, mai ales ca la varsta ei, nu exista iubire adevarata, sfatul meu maturizeaza-te, gasesteti una de varsta ta, sau apropiata de varsta, nu o mai arde cu copile, ca nu o sa rezolvi nimic cu ele. Bafta
Gandeste-te la varsta, acum este la inceput, experimenteaza la varsta de 14 ani, nu cauta nimic serois! si daca te-a inselat odata o va face si a doua oara!
Bananacantareata87 întreabă: