| Geo15_2125 a întrebat:

Am si eu nevoie de un sfat sad Iubitu meu mia aratat de multe ori ca ma iubeste dar de 2 saptamani imi arata asta din ce in ce mai putin si vorbeste la telefon seara cu o fata cate 2 ore sad stie ca nu imi place asta dar el spune ca nu e frumos sa nu raspunda fetei la telefon.eu is geloasa si nu stiu ce sa fac sad ma simt data la o parte. el e plecat din oras timp de o luna si nu stiu ce sa mai fac. ce credeti ca ar trebui sa fac? sa ma despart de el? sad eu chiar il iubesc. dau fundita.

Răspuns Câştigător
| LadyGA a răspuns:

Buna! nu se merita sa suporti chestii gen, oricat de mult l-ai iubi. tipa respectiva e prietena comuna? buun...e amica lui, cica. si cu toate astea, de ce trebuie sa vb in fiecare seara si cate 2 ore? stii ce inseamna asta? tipa il place si lui ii place sa fie admirat. vb cu el, spune-i ca nu mai vrei sa il vezi vb la tel cu ea, pentru ca nu duce la nimic bun, nu stiu daca am fost explicita. daca tot nu o lasa balta, las-o tu balta cu el. stiu ca e greu si dureros, dar nu te poti lasa calcata in picioare. bafta! happy

6 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

De ce esti invidioasa pe el ca are minute? Chiar, in ce retea este si cit costa abonamentul?

| Geo15_2125 explică (pentru harciog):

Nu sunt invidioasa pe el ca are minute.nu are abonament.pur si simplu ma simt data la o parte si nu stiu ce sa fac happy

| Couragebv a răspuns:

Of Doamne, Pai comunica cu el, spune-i ce te deranjeaza, ce nu-ti convine. Auzi ca nu e frumos sa nu-i raspunda lu' aia, dar e mai frumos sa te de-a la o parte pe tine? Comunica cu el, asta ar fi primul pas, apoi ai sa vezi ce vrea el.

| NoChanceForUs a răspuns:

Prinde alt pește.

| Geo15_2125 explică:

As vrea si eu niste raspunsuri serioase sad

| harciog a răspuns (pentru Geo15_2125):

Lasa ca-ti iau o cartela de 5 euro, activezi o anumita extraoptiune si vorbesti si tu cu cine vrei si cit vrei.Nu mai fi rautacioasa.