Buna! nu se merita sa suporti chestii gen, oricat de mult l-ai iubi. tipa respectiva e prietena comuna? buun...e amica lui, cica. si cu toate astea, de ce trebuie sa vb in fiecare seara si cate 2 ore? stii ce inseamna asta? tipa il place si lui ii place sa fie admirat. vb cu el, spune-i ca nu mai vrei sa il vezi vb la tel cu ea, pentru ca nu duce la nimic bun, nu stiu daca am fost explicita. daca tot nu o lasa balta, las-o tu balta cu el. stiu ca e greu si dureros, dar nu te poti lasa calcata in picioare. bafta!
De ce esti invidioasa pe el ca are minute? Chiar, in ce retea este si cit costa abonamentul?
Nu sunt invidioasa pe el ca are minute.nu are abonament.pur si simplu ma simt data la o parte si nu stiu ce sa fac
Of Doamne, Pai comunica cu el, spune-i ce te deranjeaza, ce nu-ti convine. Auzi ca nu e frumos sa nu-i raspunda lu' aia, dar e mai frumos sa te de-a la o parte pe tine? Comunica cu el, asta ar fi primul pas, apoi ai sa vezi ce vrea el.
Lasa ca-ti iau o cartela de 5 euro, activezi o anumita extraoptiune si vorbesti si tu cu cine vrei si cit vrei.Nu mai fi rautacioasa.