Pacatul reperezinta o actiune pe care, in momentul in care o savarsesti sau dupa ce o savarsesti, vor urma consecinte negative. Daca tu simti ca masturbarea e un lucru pozitiv si te ajuta, fa-o. Daca nu te ajuta cu nimic: nici psihic nici fizic, atunci nu o mai face. Pacatul reprezinta orice actiune care ar aduce consecinte negative asupra ta sau asupra altor persoane. Nu cred ca deranjezi pe nimeni daca te masturbezi . Te eliberezi doar de tensiune. Daca ar fi avut un efect negativ asupra sanatatii fizicului si/sau psihicului tau atunci ar fi fost un pacat.
Astea cine mai sunt,Turbina? Ti-am cerut,te-am rugat, sa nu -mi aduci necunoscute in casa, ca ultima oara, mi-au luat tacamurile primite de la mamica, ca dar de cununie.
Nu stiu exact ce sunt, sau de unde le-am luat, dar doctorita a zis ca o sa fie bine...
Tacamurile alea, ti-am zis ca le-am aruncat eu. Puiul nu tine atatia ani, nici in congelator... Tu le-ai pus in lada de legume, ca in congelator ai umplut de bere!
Nu,Turbina,aia de care ti-a zis doctorita este blenoragie, pe care, mi-ai zis, ca ai contactat-o cand ai donat ultima oara sange.