anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o curiozitate ca tot aud controverse legate de subiect. Este masurbarea este un pacat sau nu?

Răspuns Câştigător
| Sp00fy a răspuns:

Pacatul reperezinta o actiune pe care, in momentul in care o savarsesti sau dupa ce o savarsesti, vor urma consecinte negative. Daca tu simti ca masturbarea e un lucru pozitiv si te ajuta, fa-o. Daca nu te ajuta cu nimic: nici psihic nici fizic, atunci nu o mai face. Pacatul reprezinta orice actiune care ar aduce consecinte negative asupra ta sau asupra altor persoane. Nu cred ca deranjezi pe nimeni daca te masturbezi laughing. Te eliberezi doar de tensiune. Daca ar fi avut un efect negativ asupra sanatatii fizicului si/sau psihicului tau atunci ar fi fost un pacat.

39 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Rektsona):

Sunt catolica. deci tot crestina

| Rektsona a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, se impart multe din reguli

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Si penalizarile?

| Emilian65 a răspuns:

Masturbarea este pacat pentru unii, iar pentru altii nu este pacat.

| whatevernvm a răspuns:

Orice ii pacat, obisnuieste-te

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Astea cine mai sunt,Turbina? Ti-am cerut,te-am rugat, sa nu -mi aduci necunoscute in casa, ca ultima oara, mi-au luat tacamurile primite de la mamica, ca dar de cununie.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stiu exact ce sunt, sau de unde le-am luat, dar doctorita a zis ca o sa fie bine...
Tacamurile alea, ti-am zis ca le-am aruncat eu. Puiul nu tine atatia ani, nici in congelator... Tu le-ai pus in lada de legume, ca in congelator ai umplut de bere!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Nu,Turbina,aia de care ti-a zis doctorita este blenoragie, pe care, mi-ai zis, ca ai contactat-o cand ai donat ultima oara sange.

| floringabor a răspuns:

Este pacat. Masturbarea este preacurvie