Ce sa mai la deal la vale, te place baiatul doare ca e timid, cel putin eu asa cred din gesturile pe care le face. Fii si tu mai indrazneata, invita-l undeva la un suc, cafea, orice. Daca te place n-are cum sa te refuze. Good luck!
Din tot ce ai spus reiese ca te place, dar nu stie cum sa iti spuna. Poti sa vorbesti cu un prieten comun care sa ii spuna ce simti tu pentru el. Bafta!
Invita-l la un suc. vezi ce spune. daca zice da, atunci super. daca refuza( dar in general baietii nu prea refuza invitatii in oras) o lasi balta. daca foloseste motive gen : nu pot am pe cineva, sau am treaba in ziua x la ora x ii spui fara nicio rusine o alta zi si o alta ora. daca refuza si atunci, las-o balta, nu are sens sa te agiti degeaba. ideea e, intreaba-l doar. nu ai nimic de pierdut.
Da foarte amuzata povetea ma cam regasesc in ea eu nu prea stiu ce sa zic poate ca acele semne sa fie doar niste semne petru ca el te cinsidera o amica cu care el se intelege bine acum nu pot sa spun ce e in capul lui. dra si pe mine ma cam depaseste eu zic ca daca ai curaj sa il intrebi intr-un mod sau sa te intersezi sa spui pe un coleg un prieten de al lui la care sa nu te dea de gol si poti sa afli :*
Nu poate sa ma considere amica, singura noastra conversatie a fost aia cand m-a trimis in clasa
Natural e sa fii atenta la gesturile lui la lucrurile care te incanta numai daca te incanta si e natural. dupa un timp cand nu mai poti tine in tine admiratia te duci si ii spui tot ce simti.el nu te va putea lua drept amigo mars de-aici ci va intelege naturaletea indragostirea cu care vorbesti deodata.
E clar te place, incerca te bagi inseama cu el. Ai toate sansele sa il cunosti mai bine.