| Tony_Antoine_1996 a întrebat:

Am si eu o intrebare. Am avut un fost coleg de scoala, cu care ma intelegeam foarte bine, radeam impreuna, iar cand mai eram suparat, ma mangaia pe spate se apropia de mine si ma intreba: "Te supara ceva? De ce esti suparat?" Au fost mai multe cazuri cand imi spunea ca ar vrea sa vina la mine acasa, sa povestim, sau sa iesim in oras. La vremea respectiva l-am refuzat fiindca imi era teama, dar nu de el, ci de lumea gay in care puteam intra. Acum imi pare rau ca l-am refuzat. Stiu unde sta, si as putea sa merg la el, dar am emotii mari. Nu ne-am mai vazut de 1 an. Voi ce credeti? Oare e ceea ce cred eu, sau e doar o inchipuire? Oare chiar exista dragoste la mijloc. Cel putin din partea mea e.
Va rog! Vreau raspunsuri seriose, nu bataie de joc.
Multumesc anticipat

4 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Merita sa incerci. Dragostea nu se ignora. Daca nu esti sigur ca el ar fi gay, incearca o abordare mai grijulie, eventual vorbeste cu el pe internet ca sa nu existe socul prea mare al unei conversatii face-to-face.

| wildthing a răspuns:

Ok, o sa incerc sa nu-mi bat joc, dar totusi...cum ma sa te simti atras sexual de un barbat? Eu nu pot sa ma gandesc la ceva mai dulce pe lumea asta, decat prezenta, atingerea, sarutul unei femei frumoase, iar tu te gandesti in felul asta la un baiat? De ce? Nu o sa pot intelege vreodata cum functionati voi, nu o sa pot niciodata intelege cum sa nu te dezguste atingerea unui alt barbat. Barbatul e scarbos, e o fiinta mult mai urata decat o femeie. De aceea eu chiar le inteleg pe lesbiene/bisexuale, atunci cand aleg sa faca sex cu o alta femeie...pt ca ele sunt infinit mai atragatoare decat barbatii. Si inca ceva, nu pot sa ma gandesc la ceva mai dezgustator pe lumea asta, mai degradant pentru un barbat, decat sa fie footut in coor.

| Tony_Antoine_1996 explică (pentru wildthing):

Orientarea sexuala se stabileste inca din pantecul mamei. Depinde de cantitatea de hormoni primita pentru concepera fatului. Acest lucru nu depinde de om in sine.

| Blamely a răspuns:

E posibil să te simți atras de el. Nu contează, asta e foarte răspândit nu doar printre oameni. Unii spun că-i ne-natural însă din moment ce-i întâlnit în lumea animala fenomenul, nu există nimic mai natural.