Saliva dânsei? )
Ooo, îți dai seama, femeia pupă 15 mii de hăndrăli pe zi, care mai de care, oamenii cu carii, oameni băuți, oameni care poate fac și oral altora și nu se spală pe gură, apoi femeia asta te pupă și salivează pe tine.
Ia gândește tu câți microbi pot zace acolo?
Sfatul meu ar fi să te speli oleacă mai bine cu Colgate/Parodontax și apă de gură apoi să faci un consult medical de rutină. Zic și eu.
P.S. și chipul șterge-l/spală-l bine cu apă și săpun, nu se știe niciodată.
Sănătate!
M-am sters cu servetele umede anti bacterie si cand am ajuns acasa mi-am spalat organul intim si fata inclusiv buzele cu sapun.
Da, in caz de are aia tuberculoza, poti s-o iei si tu prin saliva, poti face herpes, candidoza bucala. In rest de sida, sifilis esti ferit, ca te-ai protejat.
nu stiu de ce imi imaginez actiunea voastra si-mi vine sa rad, scuza-ma
Dar parca o vad p'aia incercand sa-ti bage limba-n gura si tu te zvarcolesti p'acolo fara sa-i zici la tipa ca nu vrei mozolit)
"Poate sa fie ceva grav sau nu?".
Bă ești nebun? Adică te duci la una care în medie face sex cu 10 bărbați diferiți intr-o zi și sper că nu poate fi grav? Și dacă fata e curata, tot ai pupat în p...a toți masculii care au vizitat-o în ziua aia înaintea ta.
Ce mor eu pe ăștia care va apucă remușcările după sex, dar înainte de partidă va aruncați cu capul înainte (și băieți și fete) și după întrați aici pe forum și puneți întrebări tâmpite de genul: am fost la c...e, oare am contactat vreo boală? sunt însărcinată dacă i-am făcut sex oral prietenului? etc...
Pai doar m-a lins pe buze si pe fata dupa cateva secunde m-am sters cu mana si deja peste 3 min cu servetele. Chiar pot sa am ceva? Daca da cam ce simptome trebuie sa am?
Asa si a fost, m-a mozolit 4-5 secunde si am reactionat deodata. I-am zis ca nu vreau…
Tipa aia mai are pe lângă tine vreo 15 clienți pe zi și dacă reacționează asa cu fiecare îți dai seama cât de sigur este, maxim te alegi cu niște boli, iar sfaturi îți poate da doar un medic / analizele pe care le faci.
Dacă ai stat ca o păpușă acolo fara sa faci vreo mișcare, nu stiu daca ai luat vreo bts sau doar pe tine tea sărutat dar e cam scarbos, macar ati facut baie înainte de sex?
Ha ha ha ha ha! ''Poate sa fie ceva grav sau nu?'' ha ha ha ha ha!
''mi-am spalat organul intim si fata inclusiv buzele cu sapun.''' ha ha ha ha ha,
''organul intim'' ha ha ha ha.
Ai 20% șanse sa fi luat boli venerice chiar cu prezervative care te apară 80% pentru ca e suficient sa vina contact doua zgârieturi de la prea mare elan posibil cauzate chiar de prezervativ care te apară 0%,, de altfel de mustrările de conștiința de după și de demonii care se transfera de la prostituate, Petru sexul nu e doar o legătură fizica ci și una spirituala.
Ai fi mult mai fericit și cu conștiința libera dacă ți-ai cere iertare lui Dumnezeu pentru ce a fost, ai cere ca sângele Mantuitorului Hristos sa îți curareasca duhul, trupul și mintea și pe viitor ai alege sa respecți planul Creatorului și sa faci sex numai după căsătorie.
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: