| n1234 a întrebat:

Am si eu o intrebare cam ciudata dar am nevoie de ajutor si de seriozitate daca se poate va rog! ..Am bagat degetul in vagin aproape tot.Dar cand l-am scos..Am scos pe el o chestie alba..Solida putin..Ca branza..Nu stiu cum sa spun sau sa ma exprim.Dar imi e teama sa nu fie ceva rau..Sau na, e vreo scurgere? Va rog!

8 răspunsuri:
| Virgiulia a răspuns:

Niste lichide ce au rolul de a facilita alunecarea penisului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E tofu, stai linistita! Ideea este, ca degetelul trebuie sa stea pe pixulet, nu in "bagin".

| IoanaXDDD a răspuns:

Din cate stiu chestia aia albicioasa se numeste scurgere vaginala. Ea are rolul de a autocurata vaginul. Nu iti face griji scumpa happy Este totul in regula happy

| mihai69 a răspuns:

Sigur e o scurgere. Să mergi la service, să îți verifice garnitura la chiulasă!

| Slc457 a răspuns:

Dacă este cum zici tu. Şi pe lângă asta ai mâncărimi şi usturimi ar trebui să iei un supozitor numit CERVUGID si seara înainte să adormi îl introduci înauntru fără să te mai ridici din pat după şi având pe slip un tampon zilnic. Ceea ce ai ar putea fi o ciuperca numită Candida ce se poate produce de la antibiotice, regim neregulat, prea multe dulciuri etc.
Şi încearcă să păstrezi zona cât mai uscată. Succes!

| Jullykss a răspuns:

E clar, scurgere vaginala.Dar dacă prezintă un miros neplăcut. poate sa fie vorba de o infecție și atunci trebuie sa mergi la ginecolog pentru un control. Baftă

| Emilian65 a răspuns:

Cred ca acea branza de care vorbesti este din cauza scurgerilor vaginale pe care le ai.

| AnoNymOuSS11 a răspuns (pentru mihai69):

big grin